Dokumentum fájl konvertáló: Total Doc Converter

Prémium funkció készlettel rendelkező, elsősorban dokumentum fájlok konvertálására létrehozott irodai szoftver amivel több formátumban is létrehozható a dekódolt tartalom. A szoftver egy fájlkezelőt is tartalmaz. A Total Doc Converter megoldásával szerkesztett dokumentum fájl ki is nyomtatható.

Ezzel a lehetőséggel válik teljes értékűvé amit hozzáadott a fejlesztője, így egy remek szoftvert használhatsz a dokumentum fájlok rugalmas, igény szerinti átalakításához, konvertálásához. Értelemszerűen rengeteg olyan módosítás elvégezhető amivel a felhasználása sokkal széleskörűbb, ezt a több választható formátum teszi még ideálisabbá.

A Total Doc Converter fájlkezelőjével szűrővel lehet a gépen tárolt fájlokat kiválasztani az átalakításhoz, rendszeres használat esetén azt kedvencekhez lehet adni, majd azt nyomtathatod. Ha ez még nem volna elég, a szoftver egy alapvetőbb olvasó funkcióval is rendelkezik, azzal a betallózott fájlt lehet megjeleníteni, ez csak abban az esetben lehetséges, ha az irodai alkalmazás formátum támogatottsági listáján rajta van. Ez nem csak hogy jól tud jönni, hanem kötelező egy ilyen feladatra kifejlesztett program esetén. A dokumentum kezelő támogatja a szükséges fájl módosítási, megnyitási feladatokat a lehető leghatékonyabb navigációs szervek logikus felépítésének a figyelembe vételével. A dokumentum konvertáló innen szerezhető be.

Total Doc Converter – irodai szoftver konvertáláshoz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Dokumentum fájl konvertáló: Total Doc Converter
Szerző
Leírás
Total Doc Converter - dokumentum fájlokhoz tervezett konvertáló, kiváló funkcionalitással

Kapcsolódó szoftverek