Blog

xMenuTools: profi helyi menü kezelő alkalmazás

Ingyenesen használható helyi menü szerkesztő alkalmazás amivel rengeteg olyan hasznos funkció állítható be gyors indítási feladathoz amik nem álltak rendelkezésre. Az xMenuTools a kedvenc programok futtatásához szükséges egyszerűbb elérését is lehetővé teszi.

A helyi menü szerkesztő szoftver sokkal egyszerűbbé teszi, hogy az adott területen található tartalmakat módosítani lehessen, saját gyors futtatási menüpontot lehet beállítanunk. A szoftverrel az operációs rendszer által biztosított kiegészítőket, fájlkezelő funkciókat is be tudjuk állítani.

Az xMenuTools helyi menüből tudja majd elérhetővé tenni azoknak a kedvenc telepített alkalmazásokat az elindítását amik nem támogatják, így azokat is használni lehet majd hogy akár fájlok, illetve különleges fájlkiterjesztések helyi menüből való megnyitásához a tervezett programot tudjuk futtatni.

A fájlok kezelésekor egyéb különleges munkafolyamatok is lehetségesek amiket a haladó ismerettel rendelkező felhasználók széles körűbb feladatokhoz próbálhatják ki.

A haladó beállítások, illetve az eredményes futtatásukhoz szükséges konfiguráció definiálás nem szükséges ha egyszerűbb célok miatt tároltuk el a számítógépen. Az xMenuTools ingyenes kiadása innen szerezhető be, az csak Angol nyelven áll rendelkezésre és telepítésre is szükség van.

xMenuTools – helyi menü szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
xMenuTools: profi helyi menü kezelő alkalmazás
Szerző
Leírás
A helyi menü szerkesztéséhez használható alkalmazás amivel gyorsabb funkció használatot érhetünk el. A xMenuTools ingyenesen használható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá