Helyi menü szerkesztő funkcióval is rendelkezik a Tweak-10 Windows konfigurálója

Rengeteg nehezen elérhető Windows területhez lehet hozzáférni ezzel a remek szoftverrel amivel akár a helyi menü tartalma is módosítható. A szoftver segítségével saját tartalmakat lehet hozzárendelni az alábbi szolgáltatáshoz amiből több akár sokszor hasznos lehet. Nem más mint a Tweak-10.

Univerzális Windows konfiguráló szoftver amivel a helyi menü is szerkeszthető, több hasznos funkciót lehet hozzárendelni a már meglévő eszközökhöz. A Tweak-10 a módosítások egyszerű elvégzésére, illetve a visszavonására is fel lehet használnunk. Hozzárendelhető az energiagazdálkodási területekhez tartozó funkciók, feladatkezelő, Regedit, hálózati eszközök és egyéb hasznos kiegészítők. A program nem annyira funkció felszerelt mint bármely hasonló helyi menü kezelő megoldás, a hasznosságát a rengeteg plusz beállítás között lehet felfedezni.

Ilyen az indítópult kezelő, a már használatban lévő mappák jogosultságainak a módosítása, internet konfigurálás, karbantartás ahol egy általános területekhez használható optimalizálási eszköztár választható ki.

Teljesen automatikusan lehet még optimalizálni a Windows rendszert, ahol szinte semmilyen plusz beállításra nincs szükség, csak a nekünk fontos konfigurációt kell csak kiválasztani.

A kipróbálható kiadást itt találjuk. Kiváló eszköz, hogy egy alkalmazással lehessen olyan területekhez hozzáférni ami eddig nem volt olyan egyszerű.

Tweak-10 – helyi menü szerkesztő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Helyi menü szerkesztő funkcióval is rendelkezik a Tweak-10 Windows konfigurálója
Szerző
Leírás
Hatékony Windows konfiguráló szoftver amivel a helyi menü is teljes mértékben felhasználóbarátabbá tehető: Tweak-10

Kapcsolódó szoftverek