Tweak-10 1.0

A Tweak-10 egy Windows 10 operációs rendszerre létrehozott karbantartó szoftver, amivel egy kiváló konfigurálót is ki lehet próbálni. A programmal megjelenésbéli, illetve funkcionális beállításokat is eszközölhetsz. Tisztítható vele a merevlemez, optimalizálható a Registry, vagyis a beállításjegyzék. Rendszer informálóval, helyi menü kezelővel, alkalmazás blokkoló funkcióval. Licenc kulcs megjelenítésére is képes.

Egyszerűen tudod a Windows 10 operációs rendszert futtató PC teljesítményét javítani, optimalizálni a legfontosabb területeket, a merevlemezt tisztítani a fölösleges fájloktól a Tweak-10 nevű szoftverrel, egy rendszer informálót is tartalmaz.

A Tweak-10 ingyenesen időkorlátozással próbálható ki, ezalatt az időintervallum alatt minden funkciója teljes értékűen használható.

A karbantartó szoftver a Tweak-10 kezelőfelületén az általa támogatott funkciók rendszerezetten fedezhetőek fel, ahol jobbnál jobb, rengeteg speciális eszköz is megtalálható. A program természetesen inkább a Windows teljesítményének a javítására, optimalizálási feladatokra kínál megoldást. A rendszer információk között olyan adatokat is szerezhetsz a PC-ről mint például az aktuálisan használt virtuális memória mennyisége, alaplap, Chipset, monitor fajtája. Operációs rendszer, licenc kulcs, a processzor terheltségi szintje, futó folyamatok, hálózati aktivitás. Helyi Menü testre szabásához is használhatjuk.

Tweak-10: Legfontosabb támogatott funkciók

Karbantartáskor a Tweak-10 nevű alkalmazással akár „auto optimalizálási” feladatokat is elvégezhetsz, itt ez a funkciója egy előre összeállított profil szerint végezhető el, így sem komolyabb ismeretekre, illetve további beállításokra nincs szükség. A rendszerleírónál azt töredezettség mentesítheted, tisztítható, az utóbbi értelemszerűen a merevlemez esetén is igénybe vehető. A program igen hasznos abból a célból, hogy néhány fontosabb Windows konfigurációs eszközt is igénybe vehess, ez az asztali ikonokhoz, helyi menü, illetve a hálózati csatlakozások teljes testre szabásához kell.

A Tweak-10 az első használatba vétele előtt felkínálja annak a lehetőségét, hogy egy rendszer visszaállítási pontot is készíteni tudj, ezzel megakadályozható egy esetleges olyan rendszer módosulás ami Windows hibákat, instabilitási problémákat válthat ki.

Windows 10 rendszerhez használhatod alternatívájaként a Windows 10 Manager, illetve a Magyar nyelvű TweakPower-t, a böngésző munkafolyamat előzményeinek az eltávolításához is kiváló.

A Tweak-10 egy karbantartó, konfiguráló, rendszer optimalizáló, informáló program, amit Windows 10 rendszeren lehet teljes értékűen használni. Több különleges Registry, merevlemez kezelő kiegészítővel is rendelkezik. A licenc kulcs megjelenítéséhez is.

Tweak-10

Tweak-10 Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Windows 10 rendszerekhez
 • Optimalizálási feladatokhoz
 • Konfiguráláshoz
 • Registry kezelő
 • rendszer informáló
 • Windows licenc kulcs megjelenítéséhez
 • hálózati hibák kijavításához
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.totalidea.com/products/tweak-10/index.php 

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Tweak-10
Platform
Windows 10
Teljes ár
EURO 19,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TweakNow RegCleaner 7.3.62021-10-10 TweakNow RegCleaner 7.3.6 (0)
  A TweakNow RegCleaner profi karbantartó szoftver amivel a számítógép teljesítményét lehet optimalizálni, ami a korábban eltárolt […]
 • Windows 10 Manager 3.5.5.02021-09-15 Windows 10 Manager 3.5.5.0 (0)
  A Windows 10 Manager egy igen hasznos multifunkciós programcsomag, amit karbantartó szoftverként, illetve Windows konfigurálóként […]
 • ShowKeyPlus 1.1.16.02021-06-14 ShowKeyPlus 1.1.16.0 (0)
  A ShowKeyPlus egy telepítés nélkül használható rendszer informáló program. A Free alkalmazással megtudható az operációs rendszer […]
 • FixMy10 2.1.32019-08-23 FixMy10 2.1.3 (0)
  A FixMy10 egy igen hasznos Windows konfiguráló, javító eszköz amivel az operációs rendszer leggyakoribb hibái javíthatóak ki néhány […]
 • Defencebyte Computer Optimizer 3.8.32019-01-03 Defencebyte Computer Optimizer 3.8.3 (0)
  A Defencebyte Computer Optimizer egy átfogó, egyben hatékony Windows rendszerre kifejlesztett karbantartó eszköz, ami minden […]