Rendszer Információ - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Rendszer információ

 • A PC Services Optimizer egy különleges karbantartó szoftver, amivel optimalizálható az operációs rendszer. Neki köszönhetően nem csak hogy számos teljesítménybéli probléma szüntethető meg, hanem adminisztrálhatóak a háttérben futó Processek is. Startup Manager funkcióval, internet optimalizálóval, rendszer informálóval is rendelkezik.

  PC Services Optimizer 4.0.1047

  A PC Services Optimizer egy különleges karbantartó szoftver, amivel optimalizálható az operációs rendszer. Neki köszönhetően nem csak hogy számos teljesítménybéli probléma szüntethető meg, hanem adminisztrálhatóak a háttérben futó Processek is. Startup Manager funkcióval, internet optimalizálóval, rendszer informálóval is rendelkezik.

  olvasd tovább...

 • A Sandra Lite teljes körű, mindenre kiterjedő információt biztosít a számítógépünkkel kapcsolatban, mind hardveres mind pedig szoftveres megközelítésből. A rendszer analizálás során olyan adatokat is meg tud jeleníteni, amit más hasonló jellegű programok nem tesznek lehetővé. Mindamellett, hogy rengeteg hasznos információval szolgál, Free alkalmazás formájában vehető igénybe.

  Sandra Lite 2021.5.31.25

  A Sandra Lite teljes körű, mindenre kiterjedő információt biztosít a számítógépünkkel kapcsolatban, mind hardveres mind pedig szoftveres megközelítésből. A rendszer analizálás során olyan adatokat is meg tud jeleníteni, amit más hasonló jellegű programok nem tesznek lehetővé. Mindamellett, hogy rengeteg hasznos információval szolgál, Free alkalmazás formájában vehető igénybe.

  olvasd tovább...

 • A CrystalDiskMark egy telepítés nélkül használható rendszer informáló szoftver tárolóegységekhez, merevlemezekhez. A szoftverrel rengeteg speciális információt meg lehet tudni a HDD eszközről, sőt egyéb feladatokhoz is egy remek szoftver mivel teljesítmény teszteket lehet elvégezni amivel a használhatóságukhoz szükséges paraméterek jeleníthetőek meg. Magyar nyelven használható. Eltárolható elemzéseket lehet készítenünk, támogatottak az SSD merevlemezek is.

  CrystalDiskMark 8.0.2

  A CrystalDiskMark egy telepítés nélkül használható rendszer informáló szoftver tárolóegységekhez, merevlemezekhez. A szoftverrel rengeteg speciális információt meg lehet tudni a HDD eszközről, sőt egyéb feladatokhoz is egy remek szoftver mivel teljesítmény teszteket lehet elvégezni amivel a használhatóságukhoz szükséges paraméterek jeleníthetőek meg. Magyar nyelven használható. Eltárolható elemzéseket lehet készítenünk, támogatottak az SSD merevlemezek is.

  olvasd tovább...

 • Az S.O.S Security Suite egy multifunkciós eszköz amivel karbantartási feladatok, illetve víruskeresési munkafolyamatokhoz lehet rengeteg remek kiegészítőt kipróbálni. A Free alkalmazás rengeteg kártevő ellen tud védelmet nyújtani, ami Adware, illetve Spyware, Hijack, Autorun vírusokhoz is hatékony. Rendszer informáló funkciót is tartalmaz.

  S.O.S Security Suite 1.3.3.0

  Az S.O.S Security Suite egy multifunkciós eszköz amivel karbantartási feladatok, illetve víruskeresési munkafolyamatokhoz lehet rengeteg remek kiegészítőt kipróbálni. A Free alkalmazás rengeteg kártevő ellen tud védelmet nyújtani, ami Adware, illetve Spyware, Hijack, Autorun vírusokhoz is hatékony. Rendszer informáló funkciót is tartalmaz.

  olvasd tovább...

 • Az IObit SysInfo egy szabadon kipróbálható rendszer informáló program. A Free alkalmazás hardver, illetve a telepített szoftveres paraméterektől tud adatokat megjeleníteni. A program a számítógép hőmérsékletének a monitorozását is támogatja riasztani is tud abban az esetben ha túlmelegedne a számítógép.

  IObit SysInfo 1.0.0.16

  Az IObit SysInfo egy szabadon kipróbálható rendszer informáló program. A Free alkalmazás hardver, illetve a telepített szoftveres paraméterektől tud adatokat megjeleníteni. A program a számítógép hőmérsékletének a monitorozását is támogatja riasztani is tud abban az esetben ha túlmelegedne a számítógép.

  olvasd tovább...