Benchmark teszt - SzoftHub.hu

Benchmark teszt

 • Az AIDA64 Business a hálózaton elérhető számítógépek hardverkomponenseinek, illetve szoftverek tulajdonságainak a megtekintéséhez ideális. A szoftver egy átfogó jelentést tud készíteni az alaplap, a processzor, a merevlemez, a Videó, hálózati kártyáról, a Windows rendszerről, illetve a futó alkalmazásokról. A hálózati auditálási projektekben akár Stressz, Benchmark teszteket is futtathatunk, távoli asztali parancsokkal is vezérelhetőek a számítógépek, fájlátviteli feladatokhoz is megfelel.

  AIDA64 Business 7.00.6700

  Az AIDA64 Business a hálózaton elérhető számítógépek hardverkomponenseinek, illetve szoftverek tulajdonságainak a megtekintéséhez ideális. A szoftver egy átfogó jelentést tud készíteni az alaplap, a processzor, a merevlemez, a Videó, hálózati kártyáról, a Windows rendszerről, illetve a futó alkalmazásokról. A hálózati auditálási projektekben akár Stressz, Benchmark teszteket is futtathatunk, távoli asztali parancsokkal is vezérelhetőek a számítógépek, fájlátviteli feladatokhoz is megfelel.

  olvasd tovább...

 • Az AIDA64 Extreme azokat a hardver, szoftver rendszer információkat jeleníti meg amikre kezdő, illetve akár haladó felhasználónak szüksége lehet. Az alaplap, merevlemez, processzor, monitor, Videó kártya, illetve a Windows rendszer információit tekinthetjük meg. Teljesítmény tesztekhez, illetve diagnosztikai feladatokhoz is nagyszerű. Jelentések hozhatóak létre a hardverekről, a szoftverekről, az operációs rendszerről. Magyar nyelvű. Háttértároló írás, olvasás sebesség, Stabilitás, Benchmarkt, stressz teszteket is futtathatunk, az alaplaphoz elérhető legújabb Bios frissítések is megkereshetőek.

  AIDA64 Extreme 7.00.6700

  Az AIDA64 Extreme azokat a hardver, szoftver rendszer információkat jeleníti meg amikre kezdő, illetve akár haladó felhasználónak szüksége lehet. Az alaplap, merevlemez, processzor, monitor, Videó kártya, illetve a Windows rendszer információit tekinthetjük meg. Teljesítmény tesztekhez, illetve diagnosztikai feladatokhoz is nagyszerű. Jelentések hozhatóak létre a hardverekről, a szoftverekről, az operációs rendszerről. Magyar nyelvű. Háttértároló írás, olvasás sebesség, Stabilitás, Benchmarkt, stressz teszteket is futtathatunk, az alaplaphoz elérhető legújabb Bios frissítések is megkereshetőek.

  olvasd tovább...

 • Az AIDA64 Extreme Portable programok, illetve hardverkomponensek referenciaértékekkel történő rendszer információinak a megtekintéséhez kiváló. Az otthoni felhasználóknak elérhető programot nem kell installálni, magyar nyelvű. A hardverek valós idejű monitorozásával a hőmérsékletüket is megjeleníthetjük. Egy riport készíthető az alaplap, a processzor, a Videó kártya, illetve a merevlemez jellemzőiről. A számítógép adatfeldolgozási sebességét is mérhetjük Benchmark tesztekkel, Videó kártya, gyorsítótár, memória, merevlemez sebességmérési teszteket is futtathatunk.

  AIDA64 Extreme Portable 7.00.6700

  Az AIDA64 Extreme Portable programok, illetve hardverkomponensek referenciaértékekkel történő rendszer információinak a megtekintéséhez kiváló. Az otthoni felhasználóknak elérhető programot nem kell installálni, magyar nyelvű. A hardverek valós idejű monitorozásával a hőmérsékletüket is megjeleníthetjük. Egy riport készíthető az alaplap, a processzor, a Videó kártya, illetve a merevlemez jellemzőiről. A számítógép adatfeldolgozási sebességét is mérhetjük Benchmark tesztekkel, Videó kártya, gyorsítótár, memória, merevlemez sebességmérési teszteket is futtathatunk.

  olvasd tovább...

 • A HWiNFO32 egy igen fejlett lehetőségeket biztosító rendszer informáló, amivel általános képet kaphatsz a számítógépedről. Igény esetén teszteket is végrehajthatsz diagnosztizáláshoz. Ez a Free alkalmazás többek között támogatja a processzor, RAM, videokártya, merevlemez, hálózati eszközök beazonosítását, monitorozását. Benchmark teszt támogatás. Profi hardveres diagnosztizáló eszköz. 

  HWiNFO32 7.66.5271

  A HWiNFO32 egy igen fejlett lehetőségeket biztosító rendszer informáló, amivel általános képet kaphatsz a számítógépedről. Igény esetén teszteket is végrehajthatsz diagnosztizáláshoz. Ez a Free alkalmazás többek között támogatja a processzor, RAM, videokártya, merevlemez, hálózati eszközök beazonosítását, monitorozását. Benchmark teszt támogatás. Profi hardveres diagnosztizáló eszköz. 

  olvasd tovább...

 • A HWiNFO32 Portable segítségével az összes említésre méltó információt megtudhatod ami a számítógéped hardveres jellemzőit illeti. Ez a hordozható változat. Free alkalmazásként igény esetén Benchmark tesztek futtathatóak le, hogy tudd mit lehet kihozni a PC-ből. Monitorozza a RAM, processzor, videokártya, merevlemez, és még számos összetevőt.

  HWiNFO32 Portable 7.66.5271

  A HWiNFO32 Portable segítségével az összes említésre méltó információt megtudhatod ami a számítógéped hardveres jellemzőit illeti. Ez a hordozható változat. Free alkalmazásként igény esetén Benchmark tesztek futtathatóak le, hogy tudd mit lehet kihozni a PC-ből. Monitorozza a RAM, processzor, videokártya, merevlemez, és még számos összetevőt.

  olvasd tovább...