RAM monitorozó alkalmazás - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

RAM monitorozó

 • A HWiNFO32 egy igen fejlett lehetőségeket biztosító rendszerinformáló, amivel általános képet kaphatsz a számítógépedről. Igény esetén teszteket is végrehajthatsz diagnosztizáláshoz. Ez a Free alkalmazás többek között támogatja a processzor, RAM, videokártya, merevlemez, hálózati eszközök beazonosítását, monitorozását. Benchmark teszt támogatás.

  HWiNFO32 5.56

  A HWiNFO32 egy igen fejlett lehetőségeket biztosító rendszerinformáló, amivel általános képet kaphatsz a számítógépedről. Igény esetén teszteket is végrehajthatsz diagnosztizáláshoz. Ez a Free alkalmazás többek között támogatja a processzor, RAM, videokártya, merevlemez, hálózati eszközök beazonosítását, monitorozását. Benchmark teszt támogatás.

  olvasd tovább...

 • A CleanMem egy RAM pucoló, karbantartó Free alkalmazás amivel a visszamaradt fölösleges munkafolyamatok előzményei törölhetőek, optimalizálhatóak. RAM monitorozó funkciót is tartalmaz.

  CleanMem 2.4.3

  A CleanMem egy RAM pucoló, karbantartó Free alkalmazás amivel a visszamaradt fölösleges munkafolyamatok előzményei törölhetőek, optimalizálhatóak. RAM monitorozó funkciót is tartalmaz.

  olvasd tovább...

 • A My Memory Monitor elsősorban azoknak a számítógép tulajdonosoknak jöhet jól akiknek korlátolt mennyiségű RAM áll rendelkezésükre, a szoftver valós időben jeleníti meg az aktuális értékeket.  

  My Memory Monitor 1.43

  A My Memory Monitor elsősorban azoknak a számítógép tulajdonosoknak jöhet jól akiknek korlátolt mennyiségű RAM áll rendelkezésükre, a szoftver valós időben jeleníti meg az aktuális értékeket.  

  olvasd tovább...