Memory - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Memory

 • A Wise Memory Optimizer segítségével némileg gyorsíthatod a Windows működését azáltal hogy felszabadítod a RAM-ot. Automatizálható, vagyis időzíthető, nem kell telepíteni, tehát hordozható, ráadásul Free alkalmazás. Konfigurálható hogy mennyi erőforrás szabaduljon fel. Magyar nyelv. 

  Wise Memory Optimizer 4.14.116

  A Wise Memory Optimizer segítségével némileg gyorsíthatod a Windows működését azáltal hogy felszabadítod a RAM-ot. Automatizálható, vagyis időzíthető, nem kell telepíteni, tehát hordozható, ráadásul Free alkalmazás. Konfigurálható hogy mennyi erőforrás szabaduljon fel. Magyar nyelv. 

  olvasd tovább...

 • A Wise Memory Optimizer Portable egy telepítés nélkül használható úgynevezett Windows gyorsító program. Ki tudja tisztítani a RAM-ot egy kattintással, így marad hely a hasznos szolgáltatásoknak. Mivel ez a Free alkalmazás időzíthető is így egyszeri beállítással önállóan látja el a dolgát. Magyar nyelvi támogatással.

  Wise Memory Optimizer Portable 4.14.116

  A Wise Memory Optimizer Portable egy telepítés nélkül használható úgynevezett Windows gyorsító program. Ki tudja tisztítani a RAM-ot egy kattintással, így marad hely a hasznos szolgáltatásoknak. Mivel ez a Free alkalmazás időzíthető is így egyszeri beállítással önállóan látja el a dolgát. Magyar nyelvi támogatással.

  olvasd tovább...

 • A Reduce Memory karbantartó szoftverrel optimalizálható a Windows, azt erőforrások hatékonyabb rendszerezésre lehet használni. A szoftver időzített módszerrel is használható amikor csak abban az esetben fut amikor szükséges, nem kell installálni. A Free alkalmazás néhány egyszerűbb adatot, rendszer információt is megjelenít.

  Reduce Memory 1.4

  A Reduce Memory karbantartó szoftverrel optimalizálható a Windows, azt erőforrások hatékonyabb rendszerezésre lehet használni. A szoftver időzített módszerrel is használható amikor csak abban az esetben fut amikor szükséges, nem kell installálni. A Free alkalmazás néhány egyszerűbb adatot, rendszer információt is megjelenít.

  olvasd tovább...

 • A MemoryCleaner egy ingyenes memória optimalizáló, tisztító amivel a lehető legkevesebb időráfordítással lehet erőforrást felszabadítani. A Free alkalmazás akár komolyabb erőforrás igénnyel rendelkező játékokhoz is egy plusz konfiguráló. Windows rendszeren futtatható a karbantartó szoftver.

  MemoryCleaner 2.70

  A MemoryCleaner egy ingyenes memória optimalizáló, tisztító amivel a lehető legkevesebb időráfordítással lehet erőforrást felszabadítani. A Free alkalmazás akár komolyabb erőforrás igénnyel rendelkező játékokhoz is egy plusz konfiguráló. Windows rendszeren futtatható a karbantartó szoftver.

  olvasd tovább...

 • A Memory Cleaner nevű Free alkalmazással fel tudod szabadítani a RAM-ot a már érvénytelen fölösleges összetevőktől, így némi gyorsulást tudsz elérni akár egyetlen kattintással. Időzíthetően is futtatható.

  Memory Cleaner 2.20

  A Memory Cleaner nevű Free alkalmazással fel tudod szabadítani a RAM-ot a már érvénytelen fölösleges összetevőktől, így némi gyorsulást tudsz elérni akár egyetlen kattintással. Időzíthetően is futtatható.

  olvasd tovább...