Optimizer Program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Optimizer

 • Az Ashampoo WinOptimizer egy komplett rendszer takarító és Windows tisztító, optimalizáló alkalmazás ami a felületén az összes fontos lehetőséget biztosítja amire csak szükségünk lehet.

  Ashampoo WinOptimizer 26.0.0.20

  Az Ashampoo WinOptimizer egy komplett rendszer takarító és Windows tisztító, optimalizáló alkalmazás ami a felületén az összes fontos lehetőséget biztosítja amire csak szükségünk lehet.

  olvasd tovább...

 • A Wise Memory Optimizer segítségével némileg gyorsíthatod a Windows működését azáltal hogy felszabadítod a RAM-ot. Automatizálható, vagyis időzíthető, nem kell telepíteni, tehát hordozható, ráadásul Free alkalmazás. Konfigurálható hogy mennyi erőforrás szabaduljon fel. Magyar nyelv. 

  Wise Memory Optimizer 4.2.0.123

  A Wise Memory Optimizer segítségével némileg gyorsíthatod a Windows működését azáltal hogy felszabadítod a RAM-ot. Automatizálható, vagyis időzíthető, nem kell telepíteni, tehát hordozható, ráadásul Free alkalmazás. Konfigurálható hogy mennyi erőforrás szabaduljon fel. Magyar nyelv. 

  olvasd tovább...

 • A Wise Memory Optimizer Portable egy telepítés nélkül használható úgynevezett Windows gyorsító program. Ki tudja tisztítani a RAM-ot egy kattintással, így marad hely a hasznos szolgáltatásoknak. Mivel ez a Free alkalmazás időzíthető is így egyszeri beállítással önállóan látja el a dolgát. Magyar nyelvi támogatással.

  Wise Memory Optimizer Portable 4.2.0.123

  A Wise Memory Optimizer Portable egy telepítés nélkül használható úgynevezett Windows gyorsító program. Ki tudja tisztítani a RAM-ot egy kattintással, így marad hely a hasznos szolgáltatásoknak. Mivel ez a Free alkalmazás időzíthető is így egyszeri beállítással önállóan látja el a dolgát. Magyar nyelvi támogatással.

  olvasd tovább...

 • A FileOptimizer egy igen hasznosnak tekinthető speciális fájltömörítő program. Neki köszönhetően úgy tudod tömöríteni a számítógépeden tárolt tartalmakat, hogy az sokkal kevesebb helyet fog igényelni a merevlemezen. Free alkalmazás formájában vehető igénybe. Rengeteg fájltípust támogat, legyen az kép, .EXE, videó.

  FileOptimizer 16.40.2801

  A FileOptimizer egy igen hasznosnak tekinthető speciális fájltömörítő program. Neki köszönhetően úgy tudod tömöríteni a számítógépeden tárolt tartalmakat, hogy az sokkal kevesebb helyet fog igényelni a merevlemezen. Free alkalmazás formájában vehető igénybe. Rengeteg fájltípust támogat, legyen az kép, .EXE, videó.

  olvasd tovább...

 • Az Asmw PC Optimizer egy speciális funkciókkal integrált karbantartó program amivel a már nem kellő fájlokat tudjuk törölni. A szoftver a Windows rendszer gyorsításához, konfigurálásához, a merevlemez, a telepített programok, illetve a registrybe eltárolt már nem kellő tartalmak törléséhez futtathatjuk. Beállításjegyzék szerkesztőt, indítópult kezelőt, fájlmegsemmisítőt, rendszer informálót, Registry biztonsági mentés készítőt, fájldarabolót, jelszó menedzsert, a jobb egérgombos helyi menü funkció indító felületen használható szolgáltatásokat tudjuk beállítani.

  Asmw PC Optimizer 2022 (13.2 Build 3262)

  Az Asmw PC Optimizer egy speciális funkciókkal integrált karbantartó program amivel a már nem kellő fájlokat tudjuk törölni. A szoftver a Windows rendszer gyorsításához, konfigurálásához, a merevlemez, a telepített programok, illetve a registrybe eltárolt már nem kellő tartalmak törléséhez futtathatjuk. Beállításjegyzék szerkesztőt, indítópult kezelőt, fájlmegsemmisítőt, rendszer informálót, Registry biztonsági mentés készítőt, fájldarabolót, jelszó menedzsert, a jobb egérgombos helyi menü funkció indító felületen használható szolgáltatásokat tudjuk beállítani.

  olvasd tovább...