FileOptimizer 14.40

A FileOptimizer egy igen hasznosnak tekinthető speciális fájltömörítő program. Neki köszönhetően úgy tudod tömöríteni a számítógépeden tárolt tartalmakat, hogy az sokkal kevesebb helyet fog igényelni a merevlemezen. Free alkalmazás formájában vehető igénybe. Rengeteg fájltípust támogat, legyen az kép, .EXE, videó.

A nagyobb mérettel rendelkező fájlok több szempontból is előnytelen jellemzőkkel bírnak, nem csak hogy rengeteg értékes helyet vesznek el a merevlemezen, ráadásul ha azokat meg szeretnénk osztani, ez sem olyan egyszerű. Ebben próbál meg segítséget nyújtani a FileOptimizer megoldása, ami gyakorlatilag annyit tesz, hogy a számára megadott fájlt tömöríti, illetve eltávolítja belőle azokat a kódrészleteket amiknek gyakorlatilag érdembeli hasznot nem szolgálnak.

A FileOptimizer letöltése után a telepítés néhány kattintásból áll, aminek a végeztével egy végtelenségig leegyszerűsített felhasználói felület tárul elénk, funkcionálisan azokkal az alapvető opciókkal amik ehhez mindenképp szükségesek.

A FileOptimizer univerzális felhasználhatóságát nem is lehetne jobban szemléltetni, hogy rengeteg fájlkiterjesztéssel meg tud birkózni, legyen az multimédiás tartalom, vagy akár telepítőkészlet. A munkafolyamat természetesen minőségromlás nélkül zajlik le.

Néhány fontosabb formátumot kiemelve ismeri az EXE, APK, AVS, BAR, HTM, HTML, ICO, MSI, JPG, JPEG, BMP, 3GP, DOC kiterjesztéseket. Természetesen a lista csak egy része a teljes kínálatnak.

A rendeltetésszerű használathoz csupán annyit kell tenni, hogy a kezelőfelületére húzzuk azt a fájlt amiről szó van, majd kiadjuk a számára a parancsot. A FileOptimizer a beállításoknál külön lehetővé teszi, hogy adott fájlkiterjesztéstől függően néhány alapvető jellemzőt megadjunk, közvetlenül itt engedélyezhető a korábban említett fölösleges adatok eltávolítása, amivel további méretcsökkenést lehet elérni.

Ha pedig egy alternatív fájltömörítőre lenne szükséged, használhatod a 7-Zip vagy a Bandizip megoldását.

A FileOptimizer egy speciális tömörítő program amivel szinte bármilyen fájlt úgy tudsz kisebb méretűre optimalizálni, hogy az nem veszít a rá jellemző tulajdonságokból. Könnyen használható.

FileOptimizer

FileOptimizer összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FileOptimizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • File Attribute Changer 10.02020-09-20 File Attribute Changer 10.0 (0)
  A File Attribute Changer egy speciális fájlkezelő program amivel a fájlokhoz, mappákhoz tartozó fájlrendszer jogosultságokat tudod […]
 • Windows File Manager 10.1.4.02020-09-19 Windows File Manager 10.1.4.0 (0)
  A Windows File Manager egy fájlkezelő program amivel a meghajtón található tartalmak kezelése lehetséges. Támogatja a tömörített […]
 • ThisIsMyFile 3.332020-09-15 ThisIsMyFile 3.33 (0)
  A ThisIsMyFile egy rendkívül hasznos Windows segédalkalmazás, amivel írásvédett fájlokat tudsz törölni, eltávolítani komolyabb […]
 • FileZilla 3.50.02020-08-28 FileZilla 3.50.0 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]
 • Wise Memory Optimizer 3.682020-08-26 Wise Memory Optimizer 3.68 (0)
  A Wise Memory Optimizer segítségével némileg gyorsíthatod a Windows működését azáltal hogy felszabadítod a RAM-ot. Automatizálható, […]