FileOptimizer 14.70

A FileOptimizer egy igen hasznosnak tekinthető speciális fájltömörítő program. Neki köszönhetően úgy tudod tömöríteni a számítógépeden tárolt tartalmakat, hogy az sokkal kevesebb helyet fog igényelni a merevlemezen. Free alkalmazás formájában vehető igénybe. Rengeteg fájltípust támogat, legyen az kép, .EXE, videó.

A nagyobb mérettel rendelkező fájlok több szempontból is előnytelen jellemzőkkel bírnak, nem csak hogy rengeteg értékes helyet vesznek el a merevlemezen, ráadásul ha azokat meg szeretnénk osztani, ez sem olyan egyszerű. Ebben próbál meg segítséget nyújtani a FileOptimizer megoldása, ami gyakorlatilag annyit tesz, hogy a számára megadott fájlt tömöríti, illetve eltávolítja belőle azokat a kódrészleteket amiknek gyakorlatilag érdembeli hasznot nem szolgálnak.

A FileOptimizer letöltése után a telepítés néhány kattintásból áll, aminek a végeztével egy végtelenségig leegyszerűsített felhasználói felület tárul elénk, funkcionálisan azokkal az alapvető opciókkal amik ehhez mindenképp szükségesek.

A FileOptimizer univerzális felhasználhatóságát nem is lehetne jobban szemléltetni, hogy rengeteg fájlkiterjesztéssel meg tud birkózni, legyen az multimédiás tartalom, vagy akár telepítőkészlet. A munkafolyamat természetesen minőségromlás nélkül zajlik le.

Fájlok tömörítésére használható a FileOptimizer

Néhány fontosabb formátumot kiemelve ismeri az EXE, APK, AVS, BAR, HTM, HTML, ICO, MSI, JPG, JPEG, BMP, 3GP, DOC kiterjesztéseket. Természetesen a lista csak egy része a teljes kínálatnak.

A rendeltetésszerű használathoz csupán annyit kell tenni, hogy a kezelőfelületére húzzuk azt a fájlt amiről szó van, majd kiadjuk a számára a parancsot. A FileOptimizer a beállításoknál külön lehetővé teszi, hogy adott fájlkiterjesztéstől függően néhány alapvető jellemzőt megadjunk, közvetlenül itt engedélyezhető a korábban említett fölösleges adatok eltávolítása, amivel további méretcsökkenést lehet elérni.

Ha pedig egy alternatív fájltömörítőre lenne szükséged, használhatod a 7-Zip vagy a Bandizip megoldását.

A FileOptimizer egy speciális tömörítő program amivel szinte bármilyen fájlt úgy tudsz kisebb méretűre optimalizálni, hogy az nem veszít a rá jellemző tulajdonságokból. Könnyen használható.

FileOptimizer

FileOptimizer összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FileOptimizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileZilla Portable 3.52.22021-05-13 FileZilla Portable 3.52.2 (0)
  A FileZilla Portable egy telepítést nem igénylő profi FTP kliens szoftver. Free alkalmazás létére mindent tud, szinkronizáláshoz is […]
 • FileZilla 3.54.02021-05-12 FileZilla 3.54.0 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]
 • SearchMyFiles 3.112021-04-29 SearchMyFiles 3.11 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • Alternate File Shredder 2.6902021-04-16 Alternate File Shredder 2.690 (0)
  Az Alternate File Shredder egy speciális végleges fájltörlő szoftver, amivel a számodra bizalmas adatokkal bíró fájlokat tudod úgy […]
 • File Undelete 5.0.1.252021-04-12 File Undelete 5.0.1.25 (0)
  A File Undelete ideális Free alkalmazás, hogy a véletlenül törölt fájlokat vissza tudd állítani. Képek, illetve letörölt ZIP […]