FileOptimizer 13.80.2479

A FileOptimizer egy igen hasznosnak tekinthető speciális fájltömörítő program. Neki köszönhetően úgy tudod tömöríteni a számítógépeden tárolt tartalmakat, hogy az sokkal kevesebb helyet fog igényelni a merevlemezen. Free alkalmazás formájában vehető igénybe. Rengeteg fájltípust támogat, legyen az kép, .EXE, videó.

A nagyobb mérettel rendelkező fájlok több szempontból is előnytelen jellemzőkkel bírnak, nem csak hogy rengeteg értékes helyet vesznek el a merevlemezen, ráadásul ha azokat meg szeretnénk osztani, ez sem olyan egyszerű. Ebben próbál meg segítséget nyújtani a FileOptimizer megoldása, ami gyakorlatilag annyit tesz, hogy a számára megadott fájlt tömöríti, illetve eltávolítja belőle azokat a kódrészleteket amiknek gyakorlatilag érdembeli hasznot nem szolgálnak.

A FileOptimizer letöltése után a telepítés néhány kattintásból áll, aminek a végeztével egy végtelenségig leegyszerűsített felhasználói felület tárul elénk, funkcionálisan azokkal az alapvető opciókkal amik ehhez mindenképp szükségesek.

A FileOptimizer univerzális felhasználhatóságát nem is lehetne jobban szemléltetni, hogy rengeteg fájlkiterjesztéssel meg tud birkózni, legyen az multimédiás tartalom, vagy akár telepítőkészlet. A munkafolyamat természetesen minőségromlás nélkül zajlik le.

Néhány fontosabb formátumot kiemelve ismeri az EXE, APK, AVS, BAR, HTM, HTML, ICO, MSI, JPG, JPEG, BMP, 3GP, DOC kiterjesztéseket. Természetesen a lista csak egy része a teljes kínálatnak.

A rendeltetésszerű használathoz csupán annyit kell tenni, hogy a kezelőfelületére húzzuk azt a fájlt amiről szó van, majd kiadjuk a számára a parancsot. A FileOptimizer a beállításoknál külön lehetővé teszi, hogy adott fájlkiterjesztéstől függően néhány alapvető jellemzőt megadjunk, közvetlenül itt engedélyezhető a korábban említett fölösleges adatok eltávolítása, amivel további méretcsökkenést lehet elérni.

Ha pedig egy alternatív fájltömörítőre lenne szükséged, használhatod a 7-Zip vagy a Bandizip megoldását.

A FileOptimizer egy speciális tömörítő program amivel szinte bármilyen fájlt úgy tudsz kisebb méretűre optimalizálni, hogy az nem veszít a rá jellemző tulajdonságokból. Könnyen használható.

FileOptimizer

FileOptimizer összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FileOptimizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Black Bird Image Optimizer 1.0.3.02017-11-06 Black Bird Image Optimizer 1.0.3.0 (0)
  A Black Bird Image Optimizer egy korszerű képszerkesztő szoftver, amivel számos optimalizálási lehetőséghez lehet hozzáférni. Az […]
 • Battery Optimizer 3.1.0.82018-02-26 Battery Optimizer 3.1.0.8 (0)
  A Battery Optimizer segítségével a laptopod akkumulátora sokkal tovább fogja bírni, optimalizálja azt. Leálltja a fölösleges […]
 • Alternate EXE Packer 2.2102019-01-19 Alternate EXE Packer 2.210 (0)
  Az Alternate EXE Packer egy speciális fájl tömörítő, kicsomagoló program ami EXE fájlok esetén használható fel. Az alábbi Free […]
 • SendTo-Convert portable 2.7.5.02014-11-18 SendTo-Convert portable 2.7.5.0 (0)
  A SendTo-Convert portable egy remek képfeldolgozó program ami egyszeri konfiguráció után önállóan látja el a feladatát, tud […]
 • SendTo-Convert 2.7.8.02015-06-17 SendTo-Convert 2.7.8.0 (0)
  A SendTo-Convert fotók kimeneti formátumának a megváltoztatásán felül ( konvertálás), átméretezésre is felhasználható. Egyszerű, […]