File Attribute Changer 10.0

A File Attribute Changer egy speciális fájlkezelő program amivel a fájlokhoz, mappákhoz tartozó fájlrendszer jogosultságokat tudod megváltoztatni. A programot nem szükséges telepíteni, hordozható szoftverként lehet futtatni. Nagyon egyszerű a használata, Free alkalmazás.

Ha egy olyan speciális fájlkezelő alkalmazást keresel, amivel meg tudod tekinteni, hogy egy adott fájlhoz, vagy mappához milyen jogosultságok tartoznak, esetleg azt módosítani szeretnéd, akkor itt a File Attribute Changer. Inkább haladó ismeretekkel rendelkezők számára javasoljuk.

A File Attribute Changer letöltése után gyakorlatilag csak annyit kell tenni, hogy a számítógépre lementett tömörített mappa tartalmát kicsomagolod egy szabad helyre, a kapott .EXE fájlt felmásolhatod akár egy cserélhető adathordozóra. Onnantól több számítógépen is futtatni tudod.

A File Attribute Changer használata nagyon egyszerű, az indítását követően csak meg kell adni annak a fájlnak az elérési útvonalát amiről szó van, majd ezt követően megtekinthető a hozzá tartozó aktuális fájlrendszer jogosultság. Archív, írásvédett, titkosított, esetleg hogy tömörített tartalomról van e szó.

Az extra opciók részeként a File Attribute Changer segítségével akár tömegesen át lehet nevezni a betallózott fájlokat, megváltoztatható a hozzájuk tartozó időbélyeg.

Hatékony beállításokat használhatunk a File Attribute Changer megoldásánál

Az alkalmazás minimális beállítást igényel, kis erőforrás igényt támaszt a régebbi konfigurációjú számítógépeknek.

Kétpaneles felhasználói felülettel rendelkezik, ahol akár alapvetőbb információkkal is tud szolgálni. Fájlkezelési feladatok ellátására használhatod a Q-Dir, illetve a Tablacus Explorer-t ami a gépen tárolt fájlok rendszerezettebb elérésében tud hasznos lenni. Természetesen alapvetőbb szerkesztési lehetőségeket is biztosít azok számára akik erre tartanak igényt. Attribútum módosítási lehetőségeket még a FreeCommander XE megoldása biztosít.

A File Attribute Changer egy speciális fájlkezelő asszisztens, ami abban az esetben lehet hasznos a számodra, ha adott fájlokról szeretnéd megtudni a hozzájuk tartozó fájlrendszer jogosultságukat. Esetleg azt meg szeretnéd változtatni. Nem igényel telepítést. Időbélyegek, módosításához, fájlok tömeges átnevezéséhez. Magyar nyelvi támogatással sajnos nem rendelkezik.

File Attribute Changer

File Attribute Changer Összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • nem igényel installálást
 • fájl attribútumok megváltoztatásához, megtekintéséhez
 • egyszerűen használható
 • Paneles kezelőfelület
 • nem igényel konfigurálást
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.hoaitech.com/File-Attribute-Changer

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
File Attribute Changer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FreeCommander XE 2020.810a2020-09-27 FreeCommander XE 2020.810a (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]
 • Windows File Manager 10.1.4.02020-09-19 Windows File Manager 10.1.4.0 (0)
  A Windows File Manager egy fájlkezelő program amivel a meghajtón található tartalmak kezelése lehetséges. Támogatja a tömörített […]
 • FileRunner 20.052020-07-23 FileRunner 20.05 (0)
  A FileRunner egy hatékony fájlkezelő megoldás amivel a számtógépen található fájlokat lehet szerkeszteni, illetve mozgatni. FTP […]
 • Alternate File Move 2.1502020-03-21 Alternate File Move 2.150 (0)
  Az Alternate File Move egy rendkívül praktikus fájlkezelő, segédprogram, amivel adott tartalmakat tudsz összehasonlítani ahogy csak […]
 • SearchMyFiles 3.072019-11-30 SearchMyFiles 3.07 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]