File Attribute Changer 10.0

A File Attribute Changer egy speciális fájlkezelő program amivel a fájlokhoz, mappákhoz tartozó fájlrendszer jogosultságokat tudod megváltoztatni. A programot nem szükséges telepíteni, hordozható szoftverként lehet futtatni. Nagyon egyszerű a használata, Free alkalmazás.

Ha egy olyan speciális fájlkezelő alkalmazást keresel, amivel meg tudod tekinteni, hogy egy adott fájlhoz, vagy mappához milyen jogosultságok tartoznak, esetleg azt módosítani szeretnéd, akkor itt a File Attribute Changer. Inkább haladó ismeretekkel rendelkezők számára javasoljuk.

A File Attribute Changer letöltése után gyakorlatilag csak annyit kell tenni, hogy a számítógépre lementett tömörített mappa tartalmát kicsomagolod egy szabad helyre, a kapott .EXE fájlt felmásolhatod akár egy cserélhető adathordozóra. Onnantól több számítógépen is futtatni tudod.

A File Attribute Changer használata nagyon egyszerű, az indítását követően csak meg kell adni annak a fájlnak az elérési útvonalát amiről szó van, majd ezt követően megtekinthető a hozzá tartozó aktuális fájlrendszer jogosultság. Archív, írásvédett, titkosított, esetleg hogy tömörített tartalomról van e szó.

Az extra opciók részeként a File Attribute Changer segítségével akár tömegesen át lehet nevezni a betallózott fájlokat, megváltoztatható a hozzájuk tartozó időbélyeg.

Hatékony beállításokat használhatunk a File Attribute Changer megoldásánál

Az alkalmazás minimális beállítást igényel, kis erőforrás igényt támaszt a régebbi konfigurációjú számítógépeknek.

Kétpaneles felhasználói felülettel rendelkezik, ahol akár alapvetőbb információkkal is tud szolgálni. Fájlkezelési feladatok ellátására használhatod a Q-Dir, illetve a Tablacus Explorer-t ami a gépen tárolt fájlok rendszerezettebb elérésében tud hasznos lenni. Természetesen alapvetőbb szerkesztési lehetőségeket is biztosít azok számára akik erre tartanak igényt. Attribútum módosítási lehetőségeket még a FreeCommander XE megoldása biztosít.

A File Attribute Changer egy speciális fájlkezelő asszisztens, ami abban az esetben lehet hasznos a számodra, ha adott fájlokról szeretnéd megtudni a hozzájuk tartozó fájlrendszer jogosultságukat. Esetleg azt meg szeretnéd változtatni. Nem igényel telepítést. Időbélyegek, módosításához, fájlok tömeges átnevezéséhez. Magyar nyelvi támogatással sajnos nem rendelkezik.

File Attribute Changer

File Attribute Changer Összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • nem igényel installálást
 • fájl attribútumok megváltoztatásához, megtekintéséhez
 • egyszerűen használható
 • Paneles kezelőfelület
 • nem igényel konfigurálást
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.hoaitech.com/File-Attribute-Changer

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
File Attribute Changer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate File Move 2.2402021-03-13 Alternate File Move 2.240 (0)
  Az Alternate File Move egy rendkívül praktikus fájlkezelő, segédprogram, amivel adott tartalmakat tudsz összehasonlítani ahogy csak […]
 • WizFile 3.032021-03-08 WizFile 3.03 (0)
  A WizFile egy ingyenes, Magyar nyelven is használható komplex fájlkezelő program, amivel fájlkeresési műveleteket tudsz végrehajtani. […]
 • WizFile Portable 3.032021-03-08 WizFile Portable 3.03 (0)
  A WizFile Portable egy igazán hasznos Windows program ami gyakorlatilag egy alternatív fájlkezelő speciális feladatokhoz. Ezt a […]
 • File Tree 2.02021-01-31 File Tree 2.0 (0)
  A File Tree fájlkezelő program egy több feladatokhoz is profi eszköz amivel a gépen található fájlokkal szükséges munkafolyamatok […]
 • FreeCommander XE 2020.840a2020-12-18 FreeCommander XE 2020.840a (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]