Alternate File Move 2.280

Az Alternate File Move egy rendkívül praktikus fájlkezelő, segédprogram, amivel adott tartalmakat tudsz összehasonlítani ahogy csak te akarod. A szoftver Mappa szinkronizáláskor rengeteg változó szerint tud dolgozni, méret, dátum… Magyar nyelvű, Free alkalmazás. MD5 Hash alapú.

Csekély erőforrás igény, egyszerű, használhatóság, speciális beállítások, ingyenesség jellemzi az Alternate File Move nevű fájlkezelő alkalmazást, amit mappák szinkronizálásához tudsz felhasználni.

Az Alternate File Move letöltése után a szoftver az alapvető telepítési információk megadásával installálható, majd felhasználható a korábban említett feladathoz. Nagyon egyszerű a használata, mivel Magyar nyelven is elérhető. A feladathoz egy alapos összehasonlítási módszert használ fel a szoftver.

Ha két mappa tartalmát össze szeretnéd hasonlítani, szinkronizálnál csak annyi tennivaló van, hogy a szoftver kezelőfelületén meg kell adni azt a két mappát amivel dolgozni szeretnél, rendkívül hasznos hogy a szoftver több beállítási lehetőséggel is rendelkezik, egyéni változók szerint is tud tartalmakat összehasonlítani.

Az Alternate File Move szinkronizáláskor tud méret, dátum, tartalom szerint elemzést végezni, majd ha szükséges azt egységesíteni tudja igény szerint. A paneles elrendezéssel rendelkező szoftver összehasonlításkor MD5 Hash paramétereket vesz figyelembe, így igen hatékony módszerrel végzi el azt. A fájlkezelő kizárásoknál méret szerint is támogat szűrőket, a feladatokról készíthetsz egy jelentést ez később még igen hasznos lehet. A korábbi definíciós beállításokat később újból be tudod tölteni, így a lehető leggyorsabban lehet a szoftvert újból használni.

Alternate File Move: Profi szinkronizálási lehetőségek:

Szinkronizáláskor a tartalmak összevetésekor az azonos fájlok kicserélhetőek, törölhetőek, tehát minden fontosabb opció ingyenesen, könnyedén érhető el. Hasonló jellegű szoftver jelenleg csak kereskedelmi termékeknél volt igénybe vehető. Az Alternate File Move, billentyűkombinációkkal is futtatható.

Szinkronizáló alkalmazásokból nem az egyetlen szoftver amivel ezeket a feladatokat el lehet végezni, ilyen még az AB Commander az Unreal Commander ez a változat egy fejlett fájlkezelő program, ami archiváláshoz is kiváló.

Az Alternate File Move egy ingyenes speciális fájlkezelő szoftver, amivel mappa szinkronizálási feladatokat tudsz elvégezni, rengeteg különleges beállítással rendelkezik, ez adott feladat szerint definiálható. Magyar nyelvi támogatással rendelkezik.

Alternate File Move

Alternate File Move Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate File Move
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Archiver 4.2802021-11-22 Alternate Archiver 4.280 (0)
  Az Alternate Archiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel rengeteg nélkülözhetetlen feladatot el tudsz látni. Lehet vele […]
 • FileRunner 20.052020-07-23 FileRunner 20.05 (0)
  A FileRunner egy hatékony fájlkezelő megoldás amivel a számtógépen található fájlokat lehet szerkeszteni, illetve mozgatni. FTP […]
 • Files 2.1.22022-01-17 Files 2.1.2 (0)
  A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt […]
 • File Manager Advance 1.02022-01-11 File Manager Advance 1.0 (0)
  A File Manager Advance egy a gépen elérhető fájlok hatékonyabb kategorizálásához használható fájlkezelő program amivel a tartalmakat […]
 • FreeFileSync 11.162022-01-02 FreeFileSync 11.16 (2)
  A FreeFileSync segítségével mappák tartalmának összehasonlítását tudjuk megvalósítani könnyedén. Free alkalmazásként futtatható. Fogd […]