Unreal Commander 3.57.1412

Az Unreal Commander egy paneles elrendezéssel biztosított, tekintélyes tudású Magyar nyelvű fájlkezelő program. Ez a Free alkalmazás támogatja a hálózati, illetve FTP kapcsolatok létrehozásának a lehetőségét, tud szinkronizálni, rá lehet bízni tömörített tartalmak kibontását. Alapvető szerkesztési opciókkal is el van látva.

Fájlkezelési feladatok végrehajtásához szükség lehet egy olyan célalkalmazásra amivel egyszerűen, de emellett széleskörűen lehet az adott folyamatot elvégezni. Ezek az említett jellemzők érvényesek az Unreal Commander nevű programra is.

A szoftver vagyis az Unreal Commander érdekessége, hogy a telepítés pillanatában kiválasztható, hogy hagyományos installálást hajtunk végre, vagy létrehozunk egy úgynevezett „noinstall” verziót, így Portable módon futtatható egy USB kulcsról.

Mivel az Unreal Commander Magyar nyelven is elérhető, így igazán egyszerű a használata.

Unreal Commander Alapvető lehetőségek:

Maga a kezelőfelülete áttekinthetőre sikeredett, a számodra fontosnak tartott opciók könnyen megtalálhatóak, jól navigálható. Alapértelmezés szerint a Windows-on belüli fájlok alapvető szerkesztését is rá lehet bízni, azok átnevezhetőek, mozgathatóak, igény esetén törölhetőek. Mód van arra hogy az esetlegesen rejtett fájlokat láthatóvá tegyük. Az Unreal Commander támogatja a tömörített fájlok adminisztrálását is.

ZIP, RAR, ACE, TAR, CAB

Fájlkezelés szempontjából nem ragad le a merevlemezen tárolt tartalmaknál, hisz csatlakozni lehet vele FTP-n keresztül, de a hagyományos belső hálózati kommunikációt is lehetővé teszi.

Hálózati csatlakozásoknál is biztosítottak a korábban ismertetett lehetőségek. Opcionálisan fájlok keresését is rá lehet bízni.

Unreal Commander Beállítások:

A beállításokat tekintve teljes mértékben testre szabható az Unreal Commander, meghatározható a számára hogy adott esetekben mit tegyen, miként hajtsa végre a rábízott feladatot. Módosíthatóak vele az attribútumok, közvetlen mappa szinkronizálási parancsok hozhatóak létre, adott feladatokhoz billentyűkombinációk rendelhetőek.

Alternatív megfelelőjeként használható az EF Commander, vagy az egyik legnépszerűbb fájlkezelő program a Total Commander. Speciális funkcióiról a Multi Commander vált híressé.

Az Unreal Commander egy sor hasznos szolgáltatást magába foglaló paneles fájlkezelő alkalmazás ami, támogatja a tömörített tartalmak kicsomagolását, újak létrehozásnak a lehetőségét. Azt azért érdemes megjegyezni hogy a teljes értékű funkcionalitás eléréséhez egy rövid regisztrációra lesz szükség.

Unreal Commander

Unreal Commander összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • mappa szinkronizálás
 • FTP támogatás
 • hordozható változat is létrehozható
 • ZIP kicsomagolás/létrehozás
 • rengeteg speciális beállítás
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://x-diesel.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Unreal Commander
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Total Commander 9.222019-03-29 Total Commander 9.22 (0)
  A Total Commander fájlok szabad rendezésére, FTP kapcsolatok létesítésére használható paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő […]
 • FreeCommander XE 2018 Build 7702018-01-25 FreeCommander XE 2018 Build 770 (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]
 • Total Commander Portable 9.122017-11-24 Total Commander Portable 9.12 (0)
  A Total Commander Portable egy hordozható FTP kliens szoftver ami felületén minden fontosabb lehetőséget biztosít FTP útvonalon való […]
 • trolCommander 0.9.92017-11-27 trolCommander 0.9.9 (0)
  A trolCommander egy megbízható, rengeteg különleges funkciót biztosító paneles fájlkezelő program. Opcionálisan FTP kliensként is […]
 • Multi Commander 8.3.0.24692018-08-08 Multi Commander 8.3.0.2469 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free […]