FTP

Metro Commander 1.3.84.0

A Metro Commander egy Windows Apps formájában beszerezhető teljesen ingyenes fájlkezelő szoftver szinte bármilyen feladatra. A gép merevlemezén történő fájlműveletekhez, amit egy paneles felhasználói felületen lehet elvégezni, FTP Kliens, amivel hálózati kapcsolatokat is létre lehet hozni, archívumok kicsomagolásához, létrehozásához, ahol RAR, ZIP, ZZ, ISO, GZIP, ARJ, CAB, XZ fájlokhoz, míg multimédiás tartalmaknál, JPEG, PNG, MP3, WMA, AAC, AVI, MP4 Kodekeket kezel. Free alkalmazás.

Egy hivatalos forrásból beszerezhető, teljesen ingyenes fájlkezelőként használható Windows Apps a Metro Commander, amit egyéb multimédiás fájlokhoz is használhatunk.

A Metro Commander letölthető kiadása nagyon egyszerűen szerezhető be, illetve telepíthető. A szoftver felhasználói felülete paneles elrendezéssel rendelkezik, ahol az alap fájlkezelési feladatokon kívül más hasznos munkafolyamatok is rábízhatóak. Ilyen a gépen található fájlok rendszerezett elérése, illetve a szükséges szerkesztő eszközök. A helyi gépen, illetve FTP hálózati kapcsolaton keresztül lehet a fájlokat rendszerezetten elérni.

A tömörített tartalmakkal való munkafolyamatok is lehetségesek, legyen az RAR, ZIP, ZZ, ISO, GZIP, ARJ, CAB, XZ, kicsomagolhatóak, illetve tömöríthetőek a fájlok.

Multimédiás fájlok lejátszásához is használható a Metro Commander

Nem kell másik szoftvert használni, hogy zenéket, illetve videókat tudj megtekinteni, mivel a program erre is külön funkcióval rendelkezik, a leginkább használatos formátumokat képes megnyitni, legyen az JPEG, PNG, MP3, WMA, AAC, AVI, MP4, tehát filmekhez, illetve zenékhez is felhasználható.

A remek felhasználói felületen a Metro Commander egy igazán egyszerű lehetőséget kínál, hogy a tartalmaidat rendszerezve megtaláld, illetve ha szükséges át tudd helyezni egy másik helyre. Modernebb felhasználói felülettel rendelkezik a Total Commander-től, tartalmaz annyi funkciót, ráadásul teljesen ingyenesen.

Különleges funkciókat a EF Commander fájlkezelőjében lehet felfedezni, azt is ki lehet próbálni ha egy alternatív megoldást szeretnél helyette választani nem megfelelő a címben említett szoftver funkcionálisan, esetleg nem tartalmazza azokat az eszközöket amikre szükséged lenne.

A Metro Commander egy ingyenes fájlkezelő Windows App ami multimédiás tartalmakhoz, illetve FTP kliensként használható kiegészítőt is tartalmaz. Nem probléma ha tömörített fájlokat kell kicsomagolni, illetve sajátokat létrehozni.

Metro Commander

Metro Commander Összefoglaló:

 • fájlkezelő
 • tömörített tartalmakhoz
 • filmlejátszó funkció
 • FTP kliens
 • rengeteg plusz kiegészítő
 • Microsoft App formájában futtatható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.microsoft.com/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Metro Commander
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • trolCommander 0.9.92017-11-27 trolCommander 0.9.9 (0)
  A trolCommander egy megbízható, rengeteg különleges funkciót biztosító paneles fájlkezelő program. Opcionálisan FTP kliensként is […]
 • Multi Commander 14.1.0.30172024-06-21 Multi Commander 14.1.0.3017 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free […]
 • Multi Commander Portable 14.1.0.30172024-06-21 Multi Commander Portable 14.1.0.3017 (0)
  A Multi Commander Portable egy hordozható FTP kliens segéd ami különlegességekkel vesz le minket a lábunkról. Free alkalmazás létére […]
 • muCommander Portable 1.4.12024-06-13 muCommander Portable 1.4.1 (0)
  A muCommander Portable egy klasszikus felhasználói felülettel elérhető fájlkezelő program amivel több panelon listázhatjuk ki a […]
 • Ant Commander 4.11.02024-06-11 Ant Commander 4.11.0 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]

Szólj hozzá