Blog

Windows App formájában beszerezhető ingyenes fájlkezelő: Metro Commander

Fájlkezelőként használható alkalmazás amivel több különleges feladat is elvégezhető, azt multimédiás tartalmakhoz is ki lehet választani. Funkcionálisan szinte bármire felhasználhatjuk amikre általánosságban szükségünk szokott lenni, a szórakozástól a fejlett munkafolyamatokig. A Metro Commander tömörített fájlok kibontásához is kiváló.

Egy paneles, rendszerezett felhasználói felületet biztosít a számítógépünkön található fájlok megtekintéséhez, illetve a szerkesztésükhöz. A program egy remek App mivel komolyabb eszköz kínálattal rendelkezik, hogy szinte bármilyen munkafolyamatot el tudj vele végezni, akár multimédiás fájlokat is le lehet vele játszani, képeket megtekinteni, jelenleg minden általános formátumhoz támogatást kínál.

A Metro Commander Windows App formájában szerezhető be, illetve használható. A futtatásával nem kell fájlok tömörítésére, illetve kibontására használni programot, ez is felfedezhető a támogatott funkciók között ha azok RAR, ZIP, ZZ, ISO, GZIP tartalommal készültek. Rengeteg fájlkiterjesztést tud megnyitni, esetleg azt tartalmilag lehet módosítani ha egy adott feladatra kell. Titkosított archívumokhoz, ahol sajátokat lehet készíteni. Fájlkeresővel, választható előnézeti módszerekkel lehet a gépen található fájlokat megjeleníteni. Az ingyenes fájlkezelő innen szerezhető be ha ki akarod próbálni.

Metro Commander – fájlkezelő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows App formájában beszerezhető ingyenes fájlkezelő: Metro Commander
Szerző
Leírás
Ingyenes paneles elrendezéssel kipróbálható remek fájlkezelő szoftver: Metro Commander

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá