Blog

Ezt a fájlkezelőt az 1Tree megoldását mindenképp érdemes kipróbálni

Megvásárolható, illetve ingyenes kiadásban is beszerezhető remek felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő alkalmazás a számítógépen tárolt fájlok kezeléséhez. A beállításoknál módosítható a kinézete, egy speciális módszerrel lehet a meghajtón található fájlokat kilistázni az 1Tree nevű alkalmazással.

Honosított fájlkezelő alkalmazás, nem igényel telepítést, rengeteg hasznos feladatra felhasználható ami az operációs rendszer ezen jellegű funkciójának a helyettesítésére használható fel. A szoftver eszköztárát több előre kiválasztható elrendezés szerint lehet kiválasztani így kézre esik. Túl sok hasznos funkciót nem tartalmaz, a különlegességét, illetve azért javasoljuk a kipróbálását mivel modern, dizájnos felhasználói felülettel rendelkezik mintha egy alternatív fájlkezelőt választottunk volna a tartalmaink rendszerezéséhez.

Profi fájlok egyszerű átnevezéséhez, illetve az átmásolásukhoz akár a vágólapról. Érthető módszerrel listázza ki a fájlokat ahol azokkal egyszerűbb fájl menedzselési módszer is elvégezhető. Az 1Tree több változatban is beszerezhető, az ingyenes kevesebb funkciót tartalmaz, míg a kereskedelmi kiadását nem kell installálni, mind a kettő verzió Magyar nyelven áll rendelkezésre. Ha szereted az érdekes alkalmazásokat, egy fájlkezelő szoftverrel volna szükség mivel rengeteg tartalmat tárolsz a számítógépeden, érdemes letölteni.

1Tree – fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ezt a fájlkezelőt az 1Tree megoldását mindenképp érdemes kipróbálni
Szerző
Leírás
Látványos felhasználói felülettel rendelkező alkalmazással lehet a számítógépeden található fájlokat kezelni, nem más mint a 1Tree

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá