Blog

Fájlok katalogizálására is felhasználható a Multi Commander Windows App-ja

Rengeteg plusz funkcióval rendelkező szoftver amivel igazság szerint fájlkezelési feladatokat lehet végrehajtani, ahhoz kiegészítőket hozzáadva sokkal több munkafolyamat elvégzésére van lehetőség. A Multi Commander telepítés nélküli, illetve hagyományos verzióban is beszerezhető. A Windows App néhány speciális szolgáltatáshoz is hozzáférést biztosít ami az operációs rendszer részeként érhető el.

Ilyen a nagyon egyszerűen azonnal futtatható feladatkezelő, meghajtók tartalmának kilistázása, illetve a haladó ismeretekkel rendelkezők számára esetlegesen megtekintett tároló mappákhoz és területekhez való hozzáférés.

Érdemes használni ha egy remek, rengeteg funkcióval támogatott szoftvert szeretnél, a Multi Commander sokkal több mint egy egyszerűbb fájlkezelő program, igaz erre ígéretes megoldás. A paneles felhasználói felületen a gépen, illetve távoli szervereken közzétett fájlok kezelése, szerkesztése, az azok hozzáadása a szoftverrel megtekintett fájlok, mappák jogosultsági szintjének a módosítása lehetséges. A programmal lehetőség van az adott mappában található lejátszási listákat tartalmazó multimédiás fájlok megnyitására, a regisztrációs adatbázis tartalmának a megtekintésére, illetve szerkesztésére. Sokkal több funkciót tartalmaz, azt rendszerezve lehet megtalálni a szoftver felületén mintha egyéb fájlkezelő szoftvert próbáltál volna ki. A Multi Commander innen tölthető le.

Multi Commander – paneles fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlok katalogizálására is felhasználható a Multi Commander Windows App-ja
Szerző
Leírás
rengeteg plusz funkcióval kifejlesztett fájlkezelő szoftver: Multi Commander

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá