Blog

A muCommander egy böngésző felületes ingyenes fájlkezelő akár ISO, NRG, TAR, ZIP fájlokhoz

Tömörített fájlok kicsomagolásához is használható ingyenes fájlkezelő szoftver a muCommander amivel kibővített módszerekkel lehet a gépen tárolt fájlokat rendszerezve mozgatni. Néhány rendszeresen használt fájl formátum kicsomagolását is rábízhatod.

A klasszikus megjelenéssel, paneles elrendezéssel kifejlesztett szoftverrel kényelmesebben lehet a számítógépeden található fájlokat mozgatni, szerkeszteni. A szoftver az alap funkciókon kívül fájlok kicsomagolására is felhasználható, ahol ISO, NRG, TAR, ZIP, illetve egyéb népszerű archívum fájlok támogatottak hogy azokat meg lehessen nyitni majd a kiválasztott területre kibontani.

Add hozzá a kedvencekhez…

A fájlkezelővel kedvencekhez adhatóak azok a mappák amiket rendszeresen használsz, esetleg lehetőség van néhány szerkesztő funkciót is használni, ilyen a fájlok átnevezése, mozgatása, illetve a törlésük, rendszerezett kilistázás. Online fájlkezelővel ahol FTP, SFTP, NFS feladatok, illetve Amazon tárolók esetén is maximális integrációs szolgáltatással vehetünk igénybe.

A muCommander csak abban az esetben futtatható ha a Java legfrissebb kiadása telepítve van a számítógépre.

Rendkívül hatékony, áttekinthető, egyben korszerű felhasználói felülettel rendelkezik ahol szinte bárhonnan bármilyen fájlmozgatási feladat dinamikus, eredményekkel biztosított munkafolyamata valósul meg teljes mértékben. Honosított nyelvi fájl csomagokat még nem tartalmaz.

muCommander fájlkezelő…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A muCommander egy böngésző felületes ingyenes fájlkezelő akár ISO, NRG, TAR, ZIP fájlokhoz
Szerző
Leírás
muCommander - minden lényegesebb funkciót tartalmazó fájlkezelő szoftver, amit tömörített fájlok kezelése esetén is kiváló támogatottság mellett lehet használni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá