Blog

Mappák egyszerű megosztására is felhasználhatod a Total Commander fájlkezelőjét

A fájlkezelő szoftver, a Total Commander az egyik legnépszerűbb program, amivel szinte bármilyen fájlkezelési feladat elvégezhető. A szoftverrel többek között nagyon egyszerűen tudsz tartalmakat megosztani a megfelelő jogosultsági szintek betartása mellett. Teljes mappák tartalmához is.

Akár teljes mappák tartalmát meg tudod osztani ezzel az igen népszerű fájlkezelő szoftverrel ami rengeteg hasznos funkciónak biztosít hozzáférést azok számára akik rengeteg fájlkezelési feladatot végeznek, kevés a Windows beépített szolgáltatása, több képességre tartanak igényt. A Total Commander a kijelölt mappa egyszerű, egyben azonnali megosztását is lehetővé teszi, az operációs rendszer beépített szolgáltatását lehet itt igénybe venni.

A fájlkezelő felülete paneles elrendezéssel rendelkezik, azt a telepítése után teljesen meg lehet változtatni, saját funkciókat hozzáadni, illetve eltávolítani azokat amiket nem használunk. Teljes szinkronizáláshoz, FTP kapcsolatok létrehozásához, szerkesztési feladatokhoz, ahol a saját szerkesztő programodat is hozzá tudod adni, kiválóan integrálódik az operációs rendszerrel.

Több kiadásban is beszerezhető, ha szükséges telepítés nélküli, illetve hagyományos installálható, az utóbbit a hétköznapi, rendszeres használatra választhatod.

Az általános számítógépen végrehajtott fájlkezelési feladatok során egyszerűen tudsz hozzáférni a Windows azon területeihez ahol megoszthatóvá válnak a tartalmaid, a Total Commander Magyar nyelven is használható.

Total Commander – Fájlkezelő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Mappák egyszerű megosztására is felhasználhatod a Total Commander fájlkezelőjét
Szerző
Leírás
Mappák, illetve egyéb fájlokhoz is használható, ige népszerű fájlkezelő program: Total Commander

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá