FlylinkDC++ Csevegő, fájlmegosztó program

A szoftver egy multifunkciós program amivel lehetőséged van a lehető legegyszerűbben fájlokat letölteni, igen széles körben azokat keresni, vagy akár a sajátjaidat megosztani. Abban az esetben használható csak ha azt Torrent formátumban szeretnéd kezelni. A FlylinkDC++ egy azok közül az alkalmazások között amiket érdemes kipróbálni.

A szoftver egy komplett Torrent kilens program ami egy beépített kereső funkcióval is rendelkezik amivel azonnal felkutathatóak azok a tartalmak amire szükséged van. A program több népszerű Hub közösségi oldalhoz biztosít hozzáférést, manuálisan lehet konfigurálni, hogy hol végezzük el vele a korábban említett feladatot. A Torrent protokollt támogató alkalmazás rengeteg tartalomhoz biztosít hozzáférést amiket korábban megosztott a közösség. Természetesen te is igen egyszerűen tudod megosztani a saját fájljaidat. Tartalmaz egy alapvetőbb tűzfal funkciót, RSS olvasót, csevegőt, az teljes mértékben úgy működik mintha egy erre a feladatra kifejlesztett alkalmazást használnánk. Néhány funkcionális hiányosságtól eltekintve egy igen profi fájlmegosztó amit szinte bármilyen fájlformátumhoz fel lehet használni. Csak Angol nyelven futtatható, teljesen ingyenes. A FlylinkDC++ innen szerezhető be.

FlylinkDC++ – Torrent kereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
FlylinkDC++ Csevegő, fájlmegosztó program
Szerző
Leírás
Torrent kereső, letöltő program: FlylinkDC++

Kapcsolódó szoftverek