BitSpirit – Ingyenes torrent kliens szoftver Windows 10 rendszerre

Szabadon hozzáférhető torrent kliens szoftver a BitSpirit ami egy mindenre kiterjedő feladat lista szolgáltatást biztosít P2P protokoll alapú fájlcserélési feladatokhoz. Magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik, rendkívül dinamikusan konfigurálható akár Windows 10 rendszeren.

Teljes mértékben képes kielégíteni az igényeinket ez az ingyenes torrent kliens szoftver ami nem csak hogy lehetővé teszi a saját tartalmaink megosztását hanem a mások által közzétett torrent fájlok saját gépre való eltárolásához is profi képességekkel áll rendelkezésre. Mód van sávszélesség korlátozásra, saját torrent fájlok egyszerű létrehozására, időzíthető, szüneteltetni lehet a megkezdett feladatot.

Saját torrent tartalmak létrehozása

Saját torrent fájlok készítéséhez csak néhány előkészületet kell elvégezni, be kell tallózni azt a fájlt amihez létre akarjuk hozni, majd néhány plusz információt is hozzáfűzhetünk, az esetleges hivatalos oldal, létrehozó.

A kívánt helyre tudjuk elmenteni a kész torrent fájlt amit már csak közzé kell tenni azokkal az ismerősökkel, esetleg módszerrel ahogy a hozzáférési igény nekünk szükséges.

A programot, a BitSpirit nevű alkalmazást már egy ideje nem fejlesztik, ettől függetlenül érdemes kipróbálni mivel a jelenleg kiadott Windows 10 változaton is teljes kompatibilitással használható. Innen szerezhető be a legutóbbi verziója.

BitSpirit – Ingyenes torrent kliens alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
BitSpirit - Ingyenes torrent kliens szoftver Windows 10 rendszerre
Szerző
Leírás
Ingyenesen használható, több célra is tökélestes megoldással rendelkező szoftver amivel Torrent fájlokat lehet beszerezni, vagy saját tartalmakat megosztani, nem más mint a BitSpirit.

Kapcsolódó szoftverek