Letölthető a Tixati 2.63 ( Letöltésvezérlő Torrent fájlokhoz )

Rengetegen ismerhetik az igen népszerű Torrent fájlok megosztásához, illetve az azok letöltésére használható kliens programot. Beszerezhető a legújabb kiadása, a Tixati 2.63, néhány hasznos módosítást, funkció bővítést kapott, ezzel mostantól még többet hozhatunk ki belőle.

A letöltésvezérlő egy teljes értékű Torrent kliens program, amivel P2P alapú fájlmegosztási feladatokat tudunk végrehajtani. A szoftver valamivel eltérő megoldással rendelkezik a hasonló Torrent kliensekkel összehasonlítva, mégis érdemes használni azok számára akik ilyen jellegű feladatokat is végre szoktak hajtani. Nemrég vált beszerezhetővé a népszerű szoftver legújabb verziója a Tixati 2.63. Érdemes frissíteni, illetve továbbra is használni mivel igen felhasználóbarát megtervezéssel rendelkezik, ráadásul több hasznos beállítási eszköz is rendelkezésre áll ami nem csak a működéséhez szükséges, hanem a biztonságosabb futtatásához. A saját megosztandó tartalmainkat egyszerűen hozzá adhatjuk, szintén ilyen könnyedén tölthetjük le a mások által szabadon közzétett fájlokat. Szűrőkel, időzítővel, felszín testre szabással, a beállítások importálási lehetőségével próbálható ki teljesen ingyenesen. Remek választás arra a szituációra ha a program használata során más egyéb internetes tevékenységet is el szeretnénk végezni. A Tixati 2.63 innen szerezhető be.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a Tixati 2.63 ( Letöltésvezérlő Torrent fájlokhoz )
Szerző
Leírás
Megjelent a tekintélyes támogatottsággal rendelkező Torrent Kliens legfrissebb kiadása a Tixati 2.63

Kapcsolódó szoftverek