Torrent fájlok kereséséhez, letöltésvezérlőként használható program a BiglyBT

Az alábbi letöltésvezérlő teljesen ingyenesen használható azok számára akik inkább egy haladó ismeretekkel rendelkező felhasználók számára szánt programot kerestek, hogy egyetlen alkalmazással tudjanak saját fájlokat megosztani, illetve beszerezni. A BiglyBT torrent keresővel is rendelkezik.

Sokkal több beállítás, illetve eszköz áll rendelkezésre ha az alábbi Torrent kliens programot próbáljuk ki mintha egy másik alternatív megoldásra bízzuk a tartalmainkat. Az RSS olvasóval, illetve sávszélesség korlátozást is támogató program egy keresőt is tartalmaz amivel nagyon egyszerűen tudsz olyan fájlokat felkutatni amiket mások tettek közzé. Ha a saját torrent tartalmaidat megosztod, ahhoz egy IP blokkoló is használható ezzel korlátozható azon felhasználók listája akinek nem szeretnénk engedélyezni, hogy letöltsék a tartalmainkat.

A felhasználói felület nagyon egyszerűen navigálható, számos hasznos kiegészítőt megtalálhatunk, ha ez nem így van abban az esetben ha létrehoztak hozzá kiegészítőt csak szerezzük be hozzá.

A vele kezelt tartalmakat rengeteg módszerrel lehet plusz információkkal katalogizálni. Ígéretes plusz eszközök még a részletes statisztikák, trackerek, Client Statusz, minden Peer kapcsolat, konzol… A BiglyBT torrent kliens megoldását kevesen ismerik, ettől függetlenül érdemes kipróbálni, illetve figyelemmel kísérni a fejlesztését mivel ingyenes, rengeteg plusz funkciót fedezhetünk fel amiket a hasonló szoftverekből kimaradtak. Innen szerezheted be.

BiglyBT – torrent kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Torrent fájlok kereséséhez, letöltésvezérlőként használható program a BiglyBT
Szerző
Leírás
Torrent kezelő alkalmazás ami kereső funkciót is biztosít, teljesen ingyenesen próbálható ki, nem más mint a BiglyBT.

Kapcsolódó szoftverek