BiglyBT 2.4.0.0

A BiglyBT egy nyílt forráskódú letöltésvezérlő szoftver torrent fájlokhoz amivel szinte korlátlan lehetőség áll rendelkezésre, hogy bármilyen tartalmat meg lehessen osztani, illetve beszerezni. Egy torrent keresőt is használhatunk, illetve kiemelkedően sok beállítás áll a rendelkezésünkre. RSS olvasóval. Magyar nyelven használható.

Mindenképp érdemes kipróbálni ezt az alkalmazást a BiglyBT megoldását ha egy ingyenesen használható Torrent letöltésvezérlő programot szeretnél használni ami minden olyan funkciót támogat amikre szükség van a szóban forgó fájl formátum kezelésekor, esetleg saját fájlok megosztásához mint Kliens szoftver. A BiglyBT letölthető kiadása Java futtatókörnyezet megléte esetén használható, azt a szoftver letölti, illetve telepíti amikor elsőként installáljuk.

A torrent kliens egyik hasznos tulajdonsága, hogy a hasonló programoktól eltérően sokkal több funkciót választhatunk ki ami a fájlok beszerzését, illetve a saját tartalmak megosztását, keresésüket mind lehetővé teszi. A BitComet fájlok megosztásához egy népszerűbb módszert támogat amivel valóban könnyebben lehet torrent tartalmakat kezelnünk.

A BiglyBT felhasználói felülete rendszerezett, Magyar indítófelülettel próbálható ki ahol akár a megjelenése is megváltoztatható. Mód van a kipróbálónak, hogy sávszélesség korlátozást is használjunk olyan feladatokra ahol nagyobb mérettel rendelkező fájlokat töltünk le miközben egyéb internetes munkafolyamatokat is elvégzünk.

RSS olvasó is integrált a szolgáltatásaihoz, teljes értékűen lehet ami mint egyéb lehetőség áll rendelkezésre. A megkezdett feladatokról rengeteg információt megtekinthetünk, ilyen a tartalomhoz tartozó fontosabb adatok, a letöltés sebessége, a megosztóról, hozzáfűzött plusz információk.

A BiglyBT egy P2P alapon használható megosztó alkalmazás ezért természetesen felfedezhetünk benne egy olyan kiegészítőt mint az IP alapú blokkolást amivel néhány felhasználó saját hálózatunkhoz való hozzáférése tehető lehetetlenné.

Torrent tartalmak megnyitása több módszer szerint is lehet, ilyen a hivatkozások, illetve a korábban létrehozott fájlok betallózása, egyszerre többet is képes kezelni, ekkor egy teljes mappát lehet kiválasztani.

Pluginokat szerezhetünk be hozzá azzal plusz funkciók, illetve kényelmesebb használat érhető el. A qBittorrent torrent fájlok létrehozásához is remek.

A BiglyBT egy ingyenesen használható torrent kliens program amivel a saját tartalmak oszthatóak meg, illetve a szabadon elérhető fájlok szerezhetőek be rengeteg plusz kiegészítő használatával. RSS olvasóval, honosított formában, Magyar nyelven használható. Kiegészítőket is beszerezhetsz hozzá ha még több feladatra lenne szükség. Torrent keresővel.

BiglyBT

BiglyBT Összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • Torrent fájlokhoz
 • Torrent kereső
 • RSS olvasó
 • sávszélesség korlátozás
 • IP blokkoló
 • kiegészítőket lehet beszerezni hozzá
 • skinezhető felület
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.biglybt.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
BiglyBT
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Calibre 5.16.12021-04-19 Calibre 5.16.1 (0)
  A Calibre egy professzionális E-Book olvasó és kereső alkalmazás ami Magyar nyelven támogatja a szóban forgó feladat kivitelezését. […]
 • Calibre Portable 5.16.12021-04-19 Calibre Portable 5.16.1 (0)
  A Calibre Portable segítségével meglévő E-könyveinket tudjuk megtekinteni illetve újakat kereshetünk. Érdekesebb funkciói közzé […]
 • RSS Guard 3.9.12021-04-06 RSS Guard 3.9.1 (0)
  Az RSS Guard egy beépített böngészővel rendelkező RSS hírcsatorna olvasó szoftver amivel könnyedén követni tudod a számodra fontosnak […]
 • RSS Guard Portable 3.9.12021-04-06 RSS Guard Portable 3.9.1 (0)
  Az RSS Guard Portable egy igen fejlett lehetőségekkel felszerelt RSS olvasó program, ami alapértelmezés szerint beépített böngészővel […]
 • SeaMonkey Portable 2.53.72021-03-31 SeaMonkey Portable 2.53.7 (0)
  A SeaMonkey Portable egy a Mozilla által kiadott multifunkciós szoftvercsomag ami egy felületen egy sor hasznos szolgáltatást […]