qBittorrent 4.4.3.1

A qBittorrent egy ingyenes kliens szoftver Torrent fájlok kezeléséhez. Sokrétű, többcélú beállításokkal rendelkezik. A letöltésvezérlő program sávszélesség korlátozást, szüneteltethető feladatokat, RSS olvasót, részletes statisztikai összetevőt is felfedezhetünk. Magad tudsz létrehozni az esetleg megosztandó fájlokhoz Torrent tartalmat, Magyar nyelven használható. Free alkalmazás.

Hatékony funkciókkal rendelkező Torrent kliens alkalmazás amivel prémium szoftverekre jellemző funkciókat lehet kipróbálni. A qBittorrent egy rengeteg felhasználóval rendelkező Torrent letöltésvezérlő Tools.

A qBittorrent letöltésének a befejezése után a telepítésekor a felhasználó választhatja ki hogy milyen funkciókra van szükség a programból. Létrehozható ikon az asztalra, illetve néhány egyéb kiegészítő integrációs szolgáltatásai adhatóak hozzá.

A qBittorrent Magyar felhasználói felülettel rendelkezik, nagyon egyszerű a beállítása, rengeteg eszköz között lehet válogatni, ezzel valóban egy korszerű kliens szoftvert kapunk mindennapi használat céljából.

qBittorrent – Torrent fájlok kezeléséhez

Párhuzamos munkafolyamatokhoz sávszélesség korlátozást is kiválaszthatunk, kikapcsolható a számítógép a Torrent fájl beszerzésének a befejezése után, a szálak, előnyben részesített protokoll, az eltárolt fájlok helye és még rengeteg hasznos funkciót kiválaszthatunk ami az ilyen jellegű programokhoz kell. Ha meg szeretnél egy fájlt osztani, az bármi lehet, ekkor mindenképp szükség lesz arra hogy azt át lehessen alakítani Torrent tartalommá. Akárcsak a BitSpirit nevű program esetén itt is nagyon egyszerűen elkészíthetjük vele majd megoszthatjuk. A qBittorrent fájlok kereséshez is futtatható.

A szoftver RSS olvasóval is rendelkezik, nagyon egyszerűen hozzá lehet adni azokat az oldalakat amiket követni szeretnél, az esetleges RSS frissítések ellenőrzését be lehet állítani. A BitComet letisztultabb felhasználói felülettel rendelkezik P2P fájlkezeléshez.

A qBittorrent egy népszerű, óriási beállítási eszköztárral rendelkező kliens szoftver amivel a Torrent alapú fájlkezelési feladatok profi szinten végezhetőek el. Torrent fájlokat is készíthetsz vele a saját fájljaid megosztásához. RSS olvasót is felfedezhetünk amit a megszokott módon kell beállítani. Magyar nyelvű, ingyenes változat.

qBittorrent

qBittorrent Összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő szoftver
 • Torrent fájlokhoz
 • rengeteg plusz eszköz, beállítás
 • sávszélesség korlátozás
 • Torrent fájl készítő kiegészítő
 • RSS olvasó
 • Párhuzamos munkamenetek beállítása
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.qbittorrent.org/
qBittorrent Letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
qBittorrent
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Torrent Download 1.0.73.10272022-07-15 Free Torrent Download 1.0.73.1027 (0)
  A Free Torrent Download egy gyors, Torrent tartalmakhoz hatékony program amivel P2P protokollal elérhető fájlokat lehet a […]
 • EiskaltDC++ 2.4.22022-02-21 EiskaltDC++ 2.4.2 (0)
  Az EiskaltDC++ egy több platformos Torrent tartalmak letöltéshez, illetve a fájljaink másokkal történő megosztásához futtatható […]
 • BitTorrent 7.10.5.461932022-02-16 BitTorrent 7.10.5.46193 (0)
  A BitTorrent egy ideális eszköz arra hogy p2p alapú fájlcserélési műveleteket tudjunk végrehajtani. Profi letöltéskliens szoftver ami […]
 • BitSpirit 3.6.0.5502020-03-22 BitSpirit 3.6.0.550 (0)
  A BitSpirit egy ingyenes, Magyar nyelven használható torrent letöltésvezérlő szoftver korszerű funkciókkal. A Free alkalmazás […]
 • Calibre Portable 6.3.02022-08-13 Calibre Portable 6.3.0 (0)
  A Calibre Portable segítségével meglévő E-könyveinket tudjuk megtekinteni illetve újakat kereshetünk. Érdekesebb funkciói közzé […]