Blog

Torrent kereső funkciót is tartalmaz a qBittorrent

A Letöltésvezérlő alkalmazással Torrent fájlokat lehet letölteni, illetve létrehozhatjuk a gépen tárolt fájlokhoz, ha azt adott közösség tagjaival szeretnénk megosztani. A qBittorrent RSS olvasót is biztosít.

Egy Torrent fájlok letöltésére használható program, számos olyan funkciót tartalmaz ami a P2P protokollal kezelt tartalmak kezeléséhez lényeges funkció. A szoftver egy komolyabb felhasználói közösséggel rendelkező megoldás ami a mások által megosztott fájlok beszerzésében és a saját tartalmaink egyszerű megosztásához használható fel.

Torrent fájlok létrehozásához

A program azoknak is remek megoldás akik egy olyan tartalmat szeretnének letölteni amihez nem rendelkezünk a Torrent fájljával így azt a szoftverrel kereséssel lehet felkutatni majd elindítani a gépre való eltárolásukat.

Az alkalmazás használata biztonságos hálózati kapcsolaton keresztül valósul meg ahol akár a saját fájlok megosztásakor IP szűrőket is használhatunk, korlátozható a sávszélesség, csoportosan lehet a feladat elvégzéshez szükséges listákat létrehozni.

A program egy áttekinthető feladat listán támogatja, hogy leállíthassuk, illetve ismét folytatni tudjuk a megkezdett munkafolyamatokat.

A qBittorrent ingyenesen áll rendelkezésre minden Windows futtatónak, a program plusz funkciókat is tartalmaz így érdemes használni azok számára akik Torrent protokollal rendszeresen töltenek le fájlokat, illetve a saját tartalmaikat közzéteszik. A kliens innen szerezhető be.

qBittorrent – Torrent kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Torrent kereső funkciót is tartalmaz a qBittorrent
Szerző
Leírás
Ingyenes torrent kliens program a tartalmaink megosztásához és letöltési feladatokhoz. A qBittorrent kereső eszközzel is rendelkezik.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá