Blog

Torrent Stream szolgáltatást tesz lehetővé a WebTorrent kliense

Egy Torrent fájlok kereséséhez és az azok letöltéséhez használható program amivel rengeteg ingyenesen beszerezhető, egy mások által közzétett P2P alapú protokollt használó szoftverrel tudunk videókat a WebTorrent megoldásával lejátszani.

Egy alapvető funkcionalitással rendelkező Torrent kliens program amivel rengeteg P2P protokollal közzétett tartalom tölthető le. A Torrent videó kezelő alkalmazás egy Böngészőkhöz hasonló módszerrel tudsz tartalmakat kezelni ahol a partnerek közötti fájlmegosztáshoz is kapunk funkciókat.

Az ingyenes alkalmazást kifejezetten multimédiás tartalmakat gyakrabban letöltő felhasználók tudják használni amivel a videók Streamingeléséhez is egy modern beépített multimédiás szoftvert lehet használni.

A Torrent kliens program ezen kiegészítője is biztosítja azokat a hasznos fontosabb funkciókat amik szükségesek hogy egy minket érdeklő videót a legjobb felhasználói élménnyel le lehessen játszani. A WebTorrent használata esetén nem kell a videót letölteni, nem foglalja a fölösleges helyet a gépen, csak internet kapcsolat szükséges hozzá és az alábbi alkalmazás.

Librivox hangoskönyvekhez is futtatható

A Stream kliens webböngésző nem csak Windows rendszerre szerezhető be hanem Linux esetén is maradéktalanul kapjuk meg az összes, ugyan azokat a kedvenc szolgáltatásokat amikkel igen rövid időn belül egy igen népszerű platform lehet. A WebTorrent innen szerezhető be.

WebTorrent – Torrent videók lejátszásához is


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Torrent Stream szolgáltatást tesz lehetővé a WebTorrent kliense
Szerző
Leírás
Több feladathoz is profi kiegészítőket biztosít az alábbi Torrent kliens program amivel videókat is lehet Stream adatfolyamként megtekinteni. WebTorrent...

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá