Letöltésvezérlő

WebTorrent 0.24.0 Beta

A WebTorrent egy Torrent fájlok kezelésére használható letöltésvezérlő szoftver mivel rengeteg feladat sokkal rugalmasabb kezelése támogatott. A szoftverrel a Torrent formátumban közzétett tartalmak között szinte bármilyen fájlhoz használható. Videók kereséséhez, illetve a Free alkalmazás Stream feladatokhoz egy létrehozott böngészőt is kínál. Beépített médiacenter áll rendelkezésre mint speciális kiegészítő.

A szoftver azoknak a gép tulajdonosoknak lehet remek Windows rendszerre is futtatható Torrent letöltésvezérlő alkalmazás akik multimédiás fájlok keresésére és az azok kezelésére használtak alkalmazást. A WebTorrent Torrent kliens videó lejátszót is tartalmaz.

A WebTorrent letöltése után a program installálásakor a felhasználó manuálisan választhatja ki azt a mappát ahol a szoftver használatához szükséges fájlokat másolja.

A szoftver szinte bármilyen tartalom esetén használható, ISO tartalmak, ahol azokat telepítésekhez, illetve nagy fájlmérettel rendelkező ingyenesen nyílt forráskóddal közzétett fájlokra jellemző.

Videó lejátszót is tartalmaz a WebTorrent Stream böngésző

Specialitása, hogy a szoftverrel lehet olyan multimédiás tartalmakat beszerezni amik Torrent protokollal lettek megosztva, azt úgy szeretnénk megtekinteni, hogy nem tároljuk el, Stream feladatként szeretnék megtekinteni, amihez internet kapcsolat szükséges.

A WebTorrent megoldása a videó lejátszó funkciójával, elhanyagolhatóvá teszi, hogy még több szoftvert használjunk a tartalmak lejátszásához hisz azzal is megtekinthetjük.

A felkutatott videó a WebTorrent felhasználói felületén egy listán választható ki, a lejátszásuk azonnali indításához szükséges funkciók is onnan választhatóak ki. Lejátszhatóak a videók, leállítás, szüneteltetés.

A Torrent kliens szoftver multimédiás tartalmak esetén biztosítja a legtöbb funkciót, alternatív fájlok letöltéséhez a qBittorrent, illetve a BitComet nevű program használható.

A WebTorrent egy Torrent kliens program amivel Torrent formátumban beszerezhető tartalmakat lehet a gépre eltárolnunk. A szoftver egy beépített videó lejátszóval is rendelkezik amivel meg lehet tekinteni azokat. Ingyenes kiadás.

WebTorrent

WebTorrent Összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő program
 • Torrent kliens
 • beépített videó lejátszó
 • profi használat
 • modern kinézet
 • Linuxra is beszerezhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://webtorrent.io/intro


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
WebTorrent
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MediaGet 3.0.1.43072024-03-25 MediaGet 3.0.1.4307 (0)
  A MediaGet fájlok probléma nélküli megosztásához, Torrent tartalmak letöltési feladataihoz kiváló, ami mellett számtalan érv szól. Az […]
 • WizTorrent 1.23.02024-03-04 WizTorrent 1.23.0 (0)
  A WizTorrent jóformán az összes fájlmegosztó szolgáltatást tartalmazza, elsősorban Torrentek letöltéséhez remek. Rengeteg speciális […]
 • Shareaza 2.7.0.02013-09-05 Shareaza 2.7.0.0 (0)
  A Shareaza egy tekintélyes tudással bíró fájlmegosztó kliens alkalmazás ami tökéletes megoldást biztosít a p2p alapon működő […]
 • Free Download Manager 6.23.0.57542024-06-12 Free Download Manager 6.23.0.5754 (1)
  A Free Download Manager egy multifunkciós letöltés kliens szoftver ami rengeteg kényelmi funkcióval lát el minket amellett hogy még […]
 • Ant Download Manager 2.12.0.876422024-06-12 Ant Download Manager 2.12.0.87642 (0)
  Az Ant Download Manager egy korlátlan fájlformátum támogatással rendelkező letöltésvezérlő program amivel rengeteg speciális […]

Szólj hozzá