uGet 2.2.3

Az uGet egy praktikus, könnyen használatba vehető letöltésvezérlő program, amivel hibamentesen tudsz nagyobb méretű tartalmakat a számítógéped merevlemezére menteni. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége, hogy nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában áll rendelkezésre. Ideális videók letöltéséhez (AVI, MPEG, MOV, MP3…), torrenthez, vagy bármely hasonló jellegű megosztott tartalomhoz. Magyar nyelvű.

Elsősorban nagyobb méretű fájlok esetén szokott problémát okozni, hogy a hálózati kapcsolat instabilitása okán a gépre mentett tartalom sérül, ezért az később már nem használható fel semmire, ez elkerülhető úgynevezett célspecifikus kliens programmal. Ilyen az uGet is.

Az alkalmazás érdekessége, hogy nem kell telepíteni, csak a lementett tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni egy szabad helyre majd a benne található, ikonra kattintva azonnal elindítható. Az uGet felmásolható egy USB adathordozóra is ahonnan kis erőforráson, szemetelés nélkül dolgozik.

Áttekintés:

Maga a kliens rengeteg speciális beállítást lehetővé tesz, teljes mértékben a felhasználó igényeihez igazítható. Mivel Magyar nyelven is tud azok is pillanatok alatt ki tudják ismerni a lehetőségeit akik kevésbé jártasak ezen a területen. A felhasználói felület jól navigálható, célorientált felépítéssel bír, képes a tartalmakat kategorizálni, így azok könnyebben megtalálhatóak. A hagyományos időzíthetőségen kívül, megadható neki hogy a rábízott feladat végrehajtása után mit tegyen, ha szükséges a PC leállítására is képes. Mint a hasonló programok esetében, vele is megszakíthatóak, majd újból folytathatóak a munkafolyamatok, automatikusan figyeli a vágólapot ( Konfigurálható ), a kimásolt URL-t felajánlja letöltésre. Az uGet alapvető beállításainál módosítható még a mentés helye is.

Felhasználási területe:

Az uGet szinte bármilyen tartalom letöltésére felhasználható, támogatja a videókat, (itt rengeteg formátumot támogat, a vágólap beállításoknál külön megadható neki hogy milyen tartalmat figyeljen: AVI, MPEG, MP3, OGG, 3GP, WEBM, FLV…), torrent fájlokat, de hagyományos tömörített tartalmakat, továbbá az .EXE kiterjesztéseket is felismeri. Az uGet segítségével létrehozhatóak várólisták, így egyszerre több elem egy munkameneten belül tölthető le kötegelten. Támogatja még a sávszélesség korlátozást, a csatlakozási kísérletek számát hibák esetén, olyan opciókat is biztosít amit eddig csak nagyobb, ismertebb márkanevek esetén vehettünk igénybe.

Az uGet alternatív megfelelőjeként használható még a Free Download Manager Portable, amit szintén telepítés nélkül lehet használni. Egy másik szintén nagy tudású kliens az Internet Download Manager, ami megjelenésben jobban követi a kor elvárásait. Talán az egyik legrugalmasabb ingyenes helyettesítője az EagleGet ami integrálódni tud az összes népszerűbb böngészővel, így maximálisan a kényelmet tartja szem előtt.

Az uGet egy telepítés nélkül használható ingyenes letöltésvezérlő alkalmazás, ami torrentekhez, videókhoz, hagyományos tartalmakhoz használható fel. Rengeteg speciális beállítást biztosít.

uGet

uGet összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • videó letöltő
 • torrent támogatás
 • nem kell telepíteni
 • időzíthetőség
 • sávszélesség korlátozás
 • kötegelt feladatok
 • automatikus vágólap figyelés
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://ugetdm.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
uGet
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Download Manager 6.12.12020-11-18 Free Download Manager 6.12.1 (1)
  A Free Download Manager egy multifunkciós letöltés kliens szoftver ami rengeteg kényelmi funkcióval lát el minket amellett hogy még […]
 • Internet Download Manager 6.38.112020-11-14 Internet Download Manager 6.38.11 (0)
  Az Internet Download Manager segítségével időzíthetően, szakadás mentesen tölthetünk le nagyobb méretű fájlokat is, sávszélesség […]
 • Free Music & Video Downloader 2.462020-10-11 Free Music & Video Downloader 2.46 (0)
  A Free Music & Video Downloader egy könnyen használható videók, illetve zenék keresésére és letöltésre alkalmas program. Az alábbi […]
 • EagleGet 2.1.6.702020-05-18 EagleGet 2.1.6.70 (1)
  Az EagleGet egy minimalista, modern felépítéssel rendelkező letöltés kliens szoftver amely segítségével YouTube videókat, Flash […]
 • YouGet 1.02020-05-09 YouGet 1.0 (0)
  A YouGet egy YouTube videó letöltő program amivel több formátumban is el lehet tárolni a multimédiás fájlt. A szoftver képes audió […]