uGet 2.1.2

Az uGet egy praktikus, könnyen használatba vehető letöltésvezérlő program, amivel hibamentesen tudsz nagyobb méretű tartalmakat a számítógéped merevlemezére menteni. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége, hogy nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában áll rendelkezésre. Ideális videók letöltéséhez (AVI, MPEG, MOV, MP3…), torrenthez, vagy bármely hasonló jellegű megosztott tartalomhoz. Magyar nyelvű.

Elsősorban nagyobb méretű fájlok esetén szokott problémát okozni, hogy a hálózati kapcsolat instabilitása okán a gépre mentett tartalom sérül, ezért az később már nem használható fel semmire, ez elkerülhető úgynevezett célspecifikus kliens programmal. Ilyen az uGet is.

Az alkalmazás érdekessége, hogy nem kell telepíteni, csak a lementett tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni egy szabad helyre majd a benne található, ikonra kattintva azonnal elindítható. Az uGet felmásolható egy USB adathordozóra is ahonnan kis erőforráson, szemetelés nélkül dolgozik.

Áttekintés:

Maga a kliens rengeteg speciális beállítást lehetővé tesz, teljes mértékben a felhasználó igényeihez igazítható. Mivel Magyar nyelven is tud azok is pillanatok alatt ki tudják ismerni a lehetőségeit akik kevésbé jártasak ezen a területen. A felhasználói felület jól navigálható, célorientált felépítéssel bír, képes a tartalmakat kategorizálni, így azok könnyebben megtalálhatóak. A hagyományos időzíthetőségen kívül, megadható neki hogy a rábízott feladat végrehajtása után mit tegyen, ha szükséges a PC leállítására is képes. Mint a hasonló programok esetében, vele is megszakíthatóak, majd újból folytathatóak a munkafolyamatok, automatikusan figyeli a vágólapot ( Konfigurálható ), a kimásolt URL-t felajánlja letöltésre. Az uGet alapvető beállításainál módosítható még a mentés helye is.

Felhasználási területe:

Az uGet szinte bármilyen tartalom letöltésére felhasználható, támogatja a videókat, (itt rengeteg formátumot támogat, a vágólap beállításoknál külön megadható neki hogy milyen tartalmat figyeljen: AVI, MPEG, MP3, OGG, 3GP, WEBM, FLV…), torrent fájlokat, de hagyományos tömörített tartalmakat, továbbá az .EXE kiterjesztéseket is felismeri. Az uGet segítségével létrehozhatóak várólisták, így egyszerre több elem egy munkameneten belül tölthető le kötegelten. Támogatja még a sávszélesség korlátozást, a csatlakozási kísérletek számát hibák esetén, olyan opciókat is biztosít amit eddig csak nagyobb, ismertebb márkanevek esetén vehettünk igénybe.

Az uGet alternatív megfelelőjeként használható még a Free Download Manager Portable, amit szintén telepítés nélkül lehet használni. Egy másik szintén nagy tudású kliens az Internet Download Manager, ami megjelenésben jobban követi a kor elvárásait. Talán az egyik legrugalmasabb ingyenes helyettesítője az EagleGet ami integrálódni tud az összes népszerűbb böngészővel, így maximálisan a kényelmet tartja szem előtt.

Az uGet egy telepítés nélkül használható ingyenes letöltésvezérlő alkalmazás, ami torrentekhez, videókhoz, hagyományos tartalmakhoz használható fel. Rengeteg speciális beállítást biztosít.

uGet

uGet összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • videó letöltő
 • torrent támogatás
 • nem kell telepíteni
 • időzíthetőség
 • sávszélesség korlátozás
 • kötegelt feladatok
 • automatikus vágólap figyelés
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://ugetdm.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
uGet
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TubeDigger 5.5.42016-10-18 TubeDigger 5.5.4 (0)
  A TubeDigger AVI, FLV, MKV, MP3 támogatással bíró videó letöltő alkalmazás, ami beépített videó konvertáló funkciót is kapott. Audió […]
 • Internet Download Manager 6.29 Build 22017-10-07 Internet Download Manager 6.29 Build 2 (0)
  Az Internet Download Manager segítségével időzíthetően, szakadás mentesen tölthetünk le nagyobb méretű fájlokat is, sávszélesség […]
 • MassTube 12.9.4.3192015-11-07 MassTube 12.9.4.319 (0)
  A MassTube YouTube videók közvetlen letöltésére használható ingyenes, könnyen kezelhető szoftver. Free alkalmazás. AVI támogatással.
 • TubeDownload 4.9.92015-09-27 TubeDownload 4.9.9 (0)
  A TubeDownload egy speciális, videók letöltésére alkalmas szoftver, ami többek között beépített médialejátszót is tartalmaz. A […]
 • Internet Download Accelerator 6.12.0.02017-02-18 Internet Download Accelerator 6.12.0.0 (0)
  Az Internet Download Accelerator letöltéseink menedzselésére használható ingyenes kliens szoftver. A vele beszerzett tartalmak […]