Free Download Manager 6.15.3.4236

A Free Download Manager egy multifunkciós letöltés kliens szoftver ami rengeteg kényelmi funkcióval lát el minket amellett hogy még ingyenesen is használható. Kötelező darab minden számítógépre. Free alkalmazás. Videók letöltéséhez, alkalmazásokhoz, zenékhez, képekhez, bármilyen tartalomhoz. Zene esetén azt át is konvertálja a feladat végrehajtása után.

Nagyobb méretű fájlok ISO állományok, játék telepítő készletek letöltésével rendszeresen foglalatoskodók számára visszatérő probléma lehet a megszakadt letöltés, ami az addig beszerzett állomány végleges elvesztését is eredményezi, ebben az esetben csak egy dolgot tudunk tenni, újból elölről kezdjük az egészet, van még egy hatékonyabb eljárás, ez pedig a letöltésvezérlő szoftverek használata.

Egy ingyenes és igen mélyreható konfigurációt támogató szoftver a Free Download Manager, ami akár teljesen automatizáltan képes a rá bízott feladatok végrehajtására.

Sokrétűen konfigurálhatjuk a Free Download Manager eszközét

A Magyar felületű szoftver támogatja a sávszélesség szabályozási módot ami akkor lehet hasznos ha egy aktív letöltés mellett még böngészni is szeretnénk viszont a rendelkezésre álló sávszélesség nem nagy. Már a letöltési folyamat alatt előnézeti képet kapunk több médiaállomány illetve ZIP formátum esetén így még a beszerzése előtt meg tudunk arról bizonyosodni hogy valóban megfelelő állományt töltöttünk le. A Free Download Manager támogatja a YouTube videók beszerzését és az FTP kapcsolatokat, továbbá az időzíthetőséget aminek a végeztével igény esetén ki is kapcsolja a számítógépet. A Free Download Manager használatáról korábban írtunk.

 A letöltések kategóriákba csoportosíthatóak így könnyebben tudunk navigálni. Ha nem szeretnénk telepíteni, válasszuk a hordozható kivitelt, a Free Download Manager beszerezhető telepítést nem igénylő kiadásban is. Természetesen tudásban ugyanannyit nyújt, csak annyiban előnyösebb, hogy nem szemeteli a rendszerleírót a használata során. Zenei tartalmaknál egy feladaton belül azt át tudja konvertálni.

Remekül konfigurálható, ingyenes, nagy tudású program. Bárki számára hasznos lehet aki napi szinten tölt le nagyobb méretű fájlokat, széleskörű funkcionalitása, illetve ingyenessége révén őt ajánljuk.

Legyen szó ISO fájlokról, videókról, tömörített tartalmakról, vagy akár torrentekről minden esetben a maximumot nyújtja a Free Download Manager. Próbáld ki még ma, menedzseld letöltéseidet vele, és felejtkezz el a megszakadt munkafolyamatok által bekövetkező problémákról.

Free Download Manager

Free Download Manager Összefoglaló:

 

 • Letöltés kliens szoftver
 • beszerezhető hordozható változatban is
 • kifejezetten nagyobb méretű fájlokhoz
 • sávszélesség korlátozási lehetőség
 • vágólap figyelő funkció
 • az összes népszerű böngészőt támogatja
 • a letöltéseket kategorizálva tárolja el
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://freedownloadmanager.org/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free Download Manager
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Download Manager Lite 3.9.7 Build 16362017-10-28 Free Download Manager Lite 3.9.7 Build 1636 (0)
  A Free Download Manager Lite egy letöltés kliens szoftver amivel videókat, torrenteket és egyéb nagyobb mérettel biztosított fájlokat […]
 • Ant Download Manager Portable 2.3.22021-08-30 Ant Download Manager Portable 2.3.2 (0)
  Az Ant Download Manager Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program böngésző integráció támogatással. A Free […]
 • Internet Download Accelerator 6.19.5.16512020-04-21 Internet Download Accelerator 6.19.5.1651 (0)
  Az Internet Download Accelerator letöltéseink menedzselésére használható ingyenes kliens szoftver. A vele beszerzett tartalmak […]
 • Jordy Downloader 1.1.2.12016-07-21 Jordy Downloader 1.1.2.1 (0)
  A Jordy Downloader a nagyobb méretű fájlok letöltésén kívül, könnyedén megbirkózik a torrent tartalmakkal, videókkal, közvetlen […]
 • Ant Download Manager 2.4.0.795422021-09-20 Ant Download Manager 2.4.0.79542 (0)
  Az Ant Download Manager korlátlan fájlformátum eszköz támogatással rendelkező letöltésvezérlő program amivel rengeteg speciális […]