Ant Download Manager 2.4.1

Az Ant Download Manager korlátlan fájlformátum eszköz támogatással rendelkező letöltésvezérlő program amivel rengeteg speciális beállítással lehet nagyobb méretű fájlokat a számítógépre eltárolni. A Free alkalmazás böngésző integrációval, Torrent fájlok letöltéséhez, videókhoz, konvertálás, proxy, sávszélesség korlátozással futtatható. Magyar nyelvű.

Felhasználóbarát, rengeteg extra eszközzel kipróbálható letöltésvezérlő program amivel sokkal hatékonyabb módon lehet a nagyobb méterrel rendelkező fájlokat letölteni ahol akár böngésző kiegészítő funkcióként lehet használnunk. Az Ant Download Manager multimédiás tartalmak letöltéséhez, illetve konvertáláshoz is futtatható.

Az Ant Download Manager letöltése, illetve a telepítése után egy beépített varázslófelületen lehet áttekinteni azokat az eszközöket amiket a kliens program esetén lehet kipróbálnunk. Az Ant Download Manager hordozható változatban is beszerezhető.

A szoftver több módszerrel támogatja, hogy a használt böngészők integrált letöltés kezelő eszközét le tudjuk cserélni egy modernebb megoldásra amivel akár a nagyobb méterrel rendelkező tartalmakat akár időzíthetően lényegesebb paraméterekkel tudjuk eltárolni.

A letöltésvezérlő program az Ant Download Manager a Google Chrome, Mozilla Firefox, illetve klón böngészők esetén támogatja, hogy integráljuk azokhoz. A szoftver multimédiás tartalmakkal rendelkező oldalak esetén egy speciális menü érhető el amivel a videó, illetve zenei tartalom letöltését lehet elindítani.

Torrent fájlok letöltéséhez is hatékony letöltésvezérlő kliens az Ant Download Manager

A letöltésvezérlő program sávszélesség korlátozással, fájltársítási megoldás beállítással is használható ahol böngészés során bizonyos fájlformátumok eltárolásakor csak a definiált tartalmak letöltése történik ahol a program felültén egy felhasználói igény alapján szerkeszthető listán lehet azokat módosítanunk. Az alkalmazás modern kiegészítő azoknak akik gyakran szoktak Torrent tartalmakat eltárolni, az Ant Download Manager zene, film, Torrent letöltésvezérlőként használható, a beállításoknál engedélyezhető, illetve ki lehet kapcsolni a fájltársítás szolgáltatást.

Ütemezni tudjuk a feladatokat ahol a tevékenység után akár a gépet le is lehet állítani, egy feladat listaként van lehetőség, hogy több fájlt is a számítógépre tudjunk eltárolni.

Rengeteg profi funkcióval kifejlesztett letöltésvezérlő kliens a save2pc Light, illetve az Internet Download Manager amivel szinte korlátlan módszerrel lehet akár nagyobb mérettel rendelkező tartalmakat a számítógépre eltárolni.

Az Ant Download Manager egy ingyenes letöltésvezérlő program amivel Torrent tartalmakat, videók letöltéshez is futtatható, böngésző integrációval, sávszélesség korlátozással, feladat ütemezéssel, illetve időzíthető használattal áll rendelkezésre. A program ingyenes kiadása funkciókorlátozással próbálható ki.

Ant Download Manager

Ant Download Manager Összefoglaló:

 • letöltésvezérlő program
 • Torrent tartalmakhoz
 • böngésző integráció
 • sávszélesség korlátozás
 • videók letöltéshez
 • videó konvertáló
 • időzíthető feladat lista konfigurációt is tartalmaz
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://antdownloadmanager.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ant Download Manager
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ant Download Manager Portable 2.4.12021-10-24 Ant Download Manager Portable 2.4.1 (0)
  Az Ant Download Manager Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program böngésző integráció támogatással. A Free […]
 • save2pc Light 5.6.3.16212021-10-19 save2pc Light 5.6.3.1621 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • Free Download Manager 6.15.3.42362021-10-17 Free Download Manager 6.15.3.4236 (1)
  A Free Download Manager egy multifunkciós letöltés kliens szoftver ami rengeteg kényelmi funkcióval lát el minket amellett hogy még […]
 • Vlufi 1.4.22017-01-22 Vlufi 1.4.2 (0)
  A Vlufi egy nagyon egyszerűen használható letöltésvezérlő program, amivel akár egy kattintással tudsz tartalmakat lementeni. Vele […]
 • ByClick Downloader 2.3.172021-10-25 ByClick Downloader 2.3.17 (0)
  A ByClick Downloader egy modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő program. A szoftver többek között a YouTube, Facebook, […]