P2P, Stream videók letöltéséhez is támogatott az Ant Download Manager

A program a böngészők integrált letöltő funkciójának felhasználóbarátabb, több beállítással tervezett segédprogramja amivel normál fájlok, videók, audió tartalmak is letölthetőek. Az Ant Download Manager audió fájlokhoz, filmekhez, képekhez, alkalmazásokhoz dokumentumokhoz, tömörített fájlokhoz, Torrent tartalmakhoz futtatható.

Modern eszköz amivel videókat, audió tartalmakat lehet letölteni amivel az azok dekódolása is egy hatékony, dinamikus eszközzel támogatott. Az Ant Download Manager multimédiás tartalmaknál videókhoz audió kinyerő funkciót is tartalmaz amivel a szoftverrel a gépre eltárolt tartalmakat már nem kell konvertálni, illetve egyéni felhasználási cél érdekében azokat nem kell szerkeszteni. Az összes ma elterjedt böngészőkhöz használható ahol azokhoz kiegészítő formájában kell beszereznünk.

Videó fájlokból audiók kinyeréséhez

A szoftver profi megoldásként képes a böngészők által definiált letöltési módszerétől eredményesebben a tartalmakat a számítógépre eltárolni. Firefox, illetve Chrome motort használó böngészőkhöz lehet futtatni kiegészítő formájában, ha egy olyan tartalmat szeretnénk letölteni amit manuálisan kell a letöltésvezérlő szoftver címsorába begépelnünk, ahhoz is korlátlan eszközökkel rendelkezik, ahol akár egy Torrent tartalmak, illetve olyan letöltések elérési útvonalak is kiválaszthatóak ami jelszót, illetve felhasználónevet igényel. Az Ant Download Manager innen érhető el.

Ant Download Manager – letöltésvezérlő Kliens program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
P2P, Stream videók letöltéséhez is támogatott az Ant Download Manager
Szerző
Leírás
Profi letöltésvezérlő program ami minden ma ismertebb böngészőhöz használható. Az Ant Download Manager multimédiás tartalmak eltárolásához is támogatott.

Kapcsolódó szoftverek