Xtreme Download Manager: Letöltésvezérlő kliens, videókhoz, tömörített fájlokhoz, zenékhez, szinte bármihez

Az ingyenes letöltésvezérlő szoftver egy remek, egyben hatékony kliens szoftver amivel a lehető legkényelmesebben tudsz szinte bármit letölteni, videókat, zenéket, tömörített fájlokat, azokat a tartalmakat amikkel böngészés során találkozhatsz. Az Xtreme Download Manager böngésző integrációs szolgáltatással, szüneteltethető feladatokkal is rendelkezik. Windows 10 rendszerre is. 500%-al hatékonyabb a vetélytársainál.

A dizájnos megjelenésű Windows 10 rendszeren is használható alkalmazással az internetezés során a letöltéseidet nem csak hogy kényelmesebben, gyorsabban mentheted le a gépedre, hanem egyben kategorizáltan találhatod meg miután az befejeződött. Így azokat fájl formátum szerint találhatod meg a tárolóegységeden. Az Xtreme Download Manager telepítése után a böngésződdel együtt működve folyamatosan figyelemmel kíséri a szokásaidat, majd ha egy olyan tartalmat találsz, amit le szeretnél tölteni átveszi a böngésző erre kifejlesztett funkcióját és felajánlja azt mentésre.

Akár 500%-kal gyorsabb mint a vetélytársai

A letöltésvezérlő program egyik érdekessége hogy sokkal gyorsabb az eddigi ismeretes módszereknél, sőt a vele elvégzett feladat szüneteltethető, így később is folytatható ha dolgod lenne a gépet le kellett állítani. A kliens, videók, illetve zenei fájloknál a Streamingelt tartalom rögtönzött mentésére is kiváló, így a szoftverrel ez is teljes mértékben igény szerint tehető meg, a korábban említett nagyobb sebességgel. Az ingyenes program innen szerezhető be.

Xtreme Download Manager – Letöltés kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Xtreme Download Manager: Letöltésvezérlő kliens, videókhoz, tömörített fájlokhoz, zenékhez, szinte bármihez
Szerző
Leírás
Ingyenes, nagy tudású letöltésvezérlő alkalmazás szinte bármilyen fájlformátumhoz, akár Windows 10 rendszerre. Xtreme Download Manager.

Kapcsolódó szoftverek