YouTube By Click 2.2.102

A YouTube By Click egy modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő program. A szoftver többek között a YouTube, Facebook, illetve a Vimeo portálok esetén használható. Az alábbi Free alkalmazás több mentési kodek formátumot is támogat, legyen az MP3, MP4, WAV, AVI. Opcionálisan lejátszási listákat is összeállíthatsz vele. Egy beépített videó keresőt is kipróbálhatsz hozzá. Magyar nyelvű.

Ha egy igazán modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő alkalmazást keresel, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a YouTube By Click nevű programot, ami Magyar nyelven is tud. A szoftverrel szinte bárhonnan le tudsz menteni videókat.

A YouTube By Click letöltése után, a telepítés befejezésével egy igen modern, látványos kezelőfelület fogad, ahol a letöltésre szánt videó hivatkozását egyszerűen a böngésződből ki kell másolnod, majd ezt követően a megfelelő mezőbe be kell tallózni. A szoftver használata csak három lépést igényel.

Az alkalmazás mint korábban említettük szinte bárhonnan képes tartalmakat lementeni, természetesen itt felfedezhető a YouTube, a Facebook, illetve Vimeo videó megosztó portálja. A YouTube By Click audió kinyerőt, egy beépített keresőt, amivel a böngésződ megnyitása nélkül kereshetsz tartalmakat, itt csak az előadó nevét kell megadnod.

YouTube By Click – Támogatott formátumok:

Szerencsére a YouTube By Click rengeteg népszerű videó formátumot támogat, mint mentési lehetőség, ezt közvetlenül a tényleges munkafolyamat elvégzése előtt ki lehet választani. A beállításoknál megadható a mentés helye, definiálható, hogy milyen minőséget tartson szem előtt, ez az opció attól függ, hogy a médiafájlt milyen eszközre szántad, ez akár mobil is lehet.

YouTube By Click Extra funkciók:

Vágólap figyelés, böngésző integráció, közösségi videómegosztó portálokra való automatikus bejelentkezési lehetőség, Proxy támogatás.

Igen népszerű, egyben felhasználóbarát megközelítésre koncentráló videó letöltő alkalmazás még a VSO Downloader a szoftver szintén a hatékonyságot tartja szem előtt. A Freemake Video Downloader megoldása közel 50 Weboldal esetén használható.

A YouTube By Click egy ingyenes, Magyar nyelven használható videók letöltésre alkalmas szoftver, tartalmaz egy beépített kereső funkciót, Lehetőség van vele lejátszási listákat összeállítani, menteni MP3, MP4, WAV, AVI formátumba tud. vágólap figyelő támogatással. Több speciális beállítási opcióval. 

YouTube By Click

YouTube By Click összefoglaló:

 • Videó letöltő alkalmazás
 • YouTube, Facebook, Vimeo támogatás
 • több mentési formátumot is támogat
 • beépített videó kereső funkció
 • modern felhasználói felület
 • opcionálisan vágólap figyelő funkciót is biztosít
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.youtubebyclick.com/hu/#


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
YouTube By Click
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Vlufi 1.4.22017-01-22 Vlufi 1.4.2 (0)
  A Vlufi egy nagyon egyszerűen használható letöltésvezérlő program, amivel akár egy kattintással tudsz tartalmakat lementeni. Vele […]
 • Ashampoo ClipFinder HD 2.512017-09-15 Ashampoo ClipFinder HD 2.51 (0)
  Az Ashampoo ClipFinder HD egy könnyed megjelenéssel biztosított Videó kereső és Videó letöltő szoftver, ami, Free alkalmazás létére […]
 • Video Downloader 3.12.12016-11-26 Video Downloader 3.12.1 (0)
  A Video Downloader nevű alkalmazással könnyedén tudsz letölteni videókat akár a YouTube-ról, vagy a Dailymotion, Vimeo […]
 • 4K YouTube to MP3 3.0.2.16772016-08-13 4K YouTube to MP3 3.0.2.1677 (0)
  A 4K YouTube to MP3 egy speciális letöltésvezérlő alkalmazás, amivel számos videómegosztó portálról tudsz tartalmakat lementeni, […]
 • Houlo Video Downloader 5.232017-01-30 Houlo Video Downloader 5.23 (0)
  A Houlo Video Downloader nevű alkalmazás segítségével a Facebookról, YouTube-ról tudsz videókat letölteni. A programmal opcionálisan […]