YouTube By Click: audió kinyerő funkcióval

A szoftver segítségével hatékonyan, minőség romlás mentesen tudsz videókat letölteni, a böngésződ nélkül kereshetsz videókat, ha csak audiót szeretnél lementeni, erre egy külön funkciót kínál. Profil szerint választható minőség, több népszerűbb videó megosztó oldal támogatással jellemezhető a YouTube By Click.

Egy átfogó megoldást nyújtó igen hatékony professzionális videó letöltő alkalmazás a YouTube-hoz, Facebookhoz, amivel akár egyszerű audió kinyerési funkciók is biztosítottak, amellett hogy teljesen ingyenesen használható.

A YouTube By Click igen magas minőségben tud tartalmakat letölteni, kiválasztható a formátum, a használatával teljesen fölöslegessé válik a böngésződ használata abban az esetben ha azt nem megtekinteni szeretnéd, hanem későbbre offline állapotban való megtekintésre szánnád konvertáláshoz akár a mobilodra. A szoftver a megosztástól függően teszi lehetővé, választható ki az a formátum ami szeretnél kapni, ez lehet AVI, MP3, 3GP, WMV, FLV kodek. Audiók kinyerésekor MP3, MP4 kiterjesztések között választhatsz.

ID3 tagok kezelése…

ID3 címkéket adhatsz meg, sávszélesség korlátozással limitálható a letöltés sebessége, ha egy olyan fájlt szeretnél lementeni amihez bejelentkezés szükséges, a szoftver beállításainál a használata előtt az ilyen jellegű konfiguráció megvalósítható. Egyszerre több videó is hozzáadható a feladat listához, az szüneteltethető, gyakorlatilag mindent tud amit csak szeretnél. HD, 4K, 8K felbontás támogatással.

YouTube By Click: audió kinyerővel


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
YouTube By Click: audió kinyerő funkcióval
Szerző
Leírás
A szoftver segítségével hatékonyan, minőség romlás mentesen tudsz videókat letölteni, a YouTube By Click profil szerint támogatja hogy kiválaszd azt a minőséget ami épp neked megfelelő.

Kapcsolódó szoftverek