YouTube Videók lejátszásához, letöltéséhez, konvertálásához használható a MiniTool uTube Downloader

Egy Stream YouTube Videók, illetve Audió tartalmak lejátszásához, illetve letöltéséhez használható program. A szoftverrel akár kötegelten tudunk videókat, illetve Audió tartalmakat konvertálni ami MP4, AVI, MKV, FLV, 3GP, WMV, MOV, XVID, ASF, Kodek fájlformátumokhoz hatékony. A YouTube böngésző Videó tartalmakból Audiók kinyeréséhez is futtatható. YouTube Lejátszási listák nagy sebességű letöltéséhez.

Egy rugalmas, kategorizált indítófelülettel beszerezhető YouTube böngésző amivel Stream videókat lehet lejátszani, illetve letölteni. A szoftver Videó, illetve Audió fájlokhoz egy előre integrált konvertáló funkciót is tartalmaz amivel akár mobilokon megnyitható multimédiás tartalmakat lehet létrehozni.

YouTube videók letöltéséhez választhatjuk

A MiniTool uTube Downloader Stream Videók, Audiók lejátszáshoz futtatható amivel egy munkafolyamatban a tartalmakat a PC-re lehet eltárolni, illetve akár konvertálni tudjuk. A fájlformátumok beállítás panelján a Videók, illetve Audió tartalmak mintavételezési frekvencia, bitráta értékei, illetve a felbontás is módosítható.

A Stream Videók letöltéséhez futtatható szoftverrel akár videófelvételeket tudunk készíteni a teljes képernyőről, illetve egy adott területről. Az ingyenesen használható Videó letöltő, Kötegelt konvertáló, Videó felvevő funkciókkal elérhető MiniTool uTube Downloader innen szerezhető be.

MiniTool uTube Downloader – YouTube böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
YouTube Videók lejátszásához, letöltéséhez, konvertálásához használható a MiniTool uTube Downloader
Szerző
Leírás
YouTube videók letöltéséhez, lejátszásukhoz futtatható a MiniTool uTube Downloader, videó felvevő, konvertáló eszközzel használható.

Kapcsolódó szoftverek