Tubulator – YouTube videó kliens, letöltésvezérlő

A YouTube-on közzétett videók rendszerezett megtekintésére használható ahol azt a Böngésződ futtatása nélkül leszel képes elvégezni. Plusz funkciója a videók letöltése, illetve az audió összetevők kinyerése a megosztott multimédiás tartalomból. A Tubulator kedvencek támogatás integrációval próbálható ki.

A hagyományos böngésző alkalmazásokon keresztüli videó nézési feladatoktól sokkal több plusz funkciót biztosít mindenki számára. A szoftverrel azokat nem csak megtekinteni lehet, az rendszerezhető, letölthető, akár zenei tartalmak is kinyerhetőek belőle. A Tubulator egy méltán tökéletes alternatívája minden hasonló YouTube videó letöltő alkalmazástól. Az egyetlen negatívuma, hogy ingyenesen időkorlátozással használható.

A felhasználói felületén egy keresőként, illetve címek beírására használható kiegészítő áll rendelkezésre amiket a jelenleg leírt feladatra használhatsz fel. A rendszerezés a tartalmak keresése, illetve a kilistázása után történik meg.

A Tubulator támogatja a több formátum kiválasztás, illetve minőség konfigurálás lehetőségét. Értesítő hangot tud lejátszani, illetve iTunes integrációval van mód kényelmesebb futtatást biztosítani.

A multimédiás szoftver egy profi médiakezelő Windows kiegészítő ami az egyszerűbb lejátszási feladatoktól kezdve az azok későbbre időzített offline lejátszásához is teljes kínálattal használható. Innen szerezheted be.

Tubulator – YouTube böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Tubulator - YouTube videó kliens, letöltésvezérlő
Szerző
Leírás
Tubulator - YouTube videó kliensként használható prémium Windows App

Kapcsolódó szoftverek