Blog

YouTube lejátszási listák letöltése a Media Downloader Multimédiás szoftverrel

Egy extra funkciókkal futtatható program amivel egyszerre több Videót lehet letölteni. A szoftver rengeteg Videómegosztó oldalhoz optimális. A Media Downloader terminálparancsokkal is konfigurálható, amivel YouTube lejátszási listákat is letölthetünk.

Kötegelten tudunk több Videót letölteni a programmal ami egy feladat letöltéslista szerkesztő funkciót is tartalmaz. A listát módosítani tudjuk, törölhetjük, másolhatjuk a hivatkozásokat, exportálhatjuk, illetve letölthetjük a multimédiás tartalmakat. Beállíthatjuk a fájl felbontását a Videó letöltő programmal, Audiót is ki lehet nyerni Videókból.

Konfigurálható, a letöltött Videót mely mappába tárolja el. Beszerezhető hozzá bővítmény, amivel több oldalról tudunk Videót a számítógépre eltárolni. Terminálparancsokkal szabható testre a Videók letöltéséhez szükséges tulajdonságok.

YouTube lejátszási listák letöltése terminál parancsokkal

Lejátszási listák letöltéséhez is eredményes amivel munkafolyamatokhoz létrehozott listákat is meg lehet nyitni, bemásolhatjuk a vágólapról a Videót tartalmazó oldal hivatkozását. A szoftverrel a tartalmakhoz elérhető leírásokat, illetve felirat adatokat is megtekinthetjük.

Az alkalmazás egy ingyenes, terminál parancsokkal futtatható Videó letöltő amivel akár kötegelten lehet tartalmakat a számítógépre eltárolni. A szoftverrel akár YouTube lejátszási listákat is le tudunk tölteni. A Media Downloader innen érhető el.

Media Downloader Videó letöltő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
YouTube lejátszási listák letöltése a Media Downloader Multimédiás szoftverrel
Szerző
Leírás
A Media Downloader terminál parancsokkal konfigurálható, amivel kötegelten tárolhatjuk el a Videókat. YouTube lejátszási listákhoz is futtatható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá