Media Downloader 4.1.0

A Media Downloader egy esszenciális funkciókkal létrehozott Videó letöltő program amivel több szálon tudjuk a Videó, illetve Audió tartalmakat eltárolni. A Free alkalmazással terminál parancssoros tulajdonsággal lehet a YouTube Videómegosztóról kötegelten fájlokat letölteni. A szoftver akár lejátszási listákhoz is kiváló.

A szoftver egy letöltési feladat alapján csoportosított indítófelülettel tervezett letöltésvezérlő program amivel a közismertebb videómegosztó oldalakról tölthetünk le Videó, illetve Audió multimédiás tartalmakat. A Media Downloader egy terminálparancsokkal használható alkalmazás amivel akár kötegelten lehet Videókat letölteni.

A Media Downloader letöltése, illetve a szoftver installálása után beszerezhetőek hozzá kiegészítők amivel akár több oldalról is le lehet multimédiás tartalmakat tölteni.

A Media Downloader szűrő konfigurációt, illetve egy Videó formátum profil szerkesztő kiegészítőt is tartalmaz. Konfigurálható az indítófelülete sötét, illetve világos témával. A Videók eltárolásához szükséges mappát is módosítani lehet. Akár egyedi értékekkel, több szálon futtatható beállításokkal tárolhatóak el a számítógépre a Videó, illetve Audió tartalmak.

Terminál parancsokkal, feladatlistákkal készített letöltésvezérlő a Media Downloader

A szoftverrel a YouTube Videók megtekintésekor, a számítógépre eltárolandó tartalom kiválasztása, a vágólapra másolását megnyitását követően a felületén megjeleníti a bélyegkép előnézetet. A Videók információit is megtekinthetjük. A YouTube Videómegosztó oldalon elérhető, akár sorozatként megtekinthető tartalmakat akár lejátszási listákba rendszerezve lehet letölteni. A programmal egy TXT szöveges dokumentumból készíthetünk egy feladat listát, ami importálható. Ki tudjuk választani a letöltési listán a Videók felbontását, illetve hogy Audió vagy Videó adatfolyamot szeretnénk elmenteni. A Media Downloader YouTube lejátszási listák eltárolásához is remek.

Multimédiás tartalmak akár feladatlistákba, rendszerezetten történő letöltéséhez használható a downZemAll!, a 4K Video Downloader SRT kiterjesztésű feliratok kibontásához is hatékony.

A Media Downloader egy Terminál parancs konfiguráló megoldással futtatható ingyenes letöltésvezérlő ami YouTube lejátszási listákhoz is kiváló. Feladat listák, kötegelt letöltéséhez is futtatható. A szoftverrel elkészített feladatlistákat el lehet menteni. Módosítható az indítófelülete Skin beállításokkal.

Media Downloader

Media Downloader Összefoglaló:

 • letöltésvezérlő program
 • terminál parancsok hozhatóak létre
 • Skinezhető felület
 • Pluginokat lehet beszerezni hozzá
 • YouTube Videók letöltéséhez
 • tartalmak kötegelt letöltéséhez
 • lejátszási listák letöltése
 • a Videó felbontása is konfigurálható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/mhogomchungu/media-downloader
Media Downloader letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Media Downloader
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • JDownloader 2.0.1.482542023-09-05 JDownloader 2.0.1.48254 (0)
  A JDownloader egy felhasználóbarát letöltésvezérlő program amivel hatékonyan, hibamentesen tudunk fájlokat a számítógépre eltárolni. […]
 • Fast Downloader 0.5.82023-06-12 Fast Downloader 0.5.8 (0)
  A Fast Downloader a lehető legjobb minőségben tud akár teljes lejátszási listákat letölteni ami akár Windows 11 operációs rendszeren […]
 • Youtube Media Player 1.2.1.122017-03-07 Youtube Media Player 1.2.1.12 (0)
  A Youtube Media Player egy különleges kliens alkalmazás, amivel YouTube videókat tudsz elérni a böngésző megnyitása nélkül. A […]
 • Tartube 2.4.4292023-11-21 Tartube 2.4.429 (0)
  A Tartube egy extra funkciókkal tervezett letöltésvezérlő kliens ami YouTube videókhoz is futtatható. A Free alkalmazás rengeteg […]
 • Gihosoft TubeGet 9.3.182023-11-21 Gihosoft TubeGet 9.3.18 (0)
  A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt […]