NTLite 1.9.0.7290

Az NTLite nevű alkalmazással saját, egyedi telepítőkészleteket tudsz összeállítani néhány lépésben. A szoftvernek köszönhetően egy teljes mértékben testre szabott, operációs rendszert futtathatsz a későbbiekben. WIM, ESD, SWM formátumokat támogat.

Ezzel a speciális szoftverrel néhány lépésben tudsz egyéni összetevők figyelembe vétele mellett összeállítani Windows telepítő lemezeket, ahol eltávolíthatsz fölösleges tartalmakat, vagy akár újakat adhatsz hozzá. Az NTLite igény esetén Portable változatban is futtatható.

Az NTLite letöltése után, a telepítésekor mód van arra hogy Portable változatként futtasd, ebben az esetben nem szemeteli a merevlemezt, amellett hogy biztosítja azokat a funkciókat amikre eredetileg létrehozták.

Az NTLite nevű alkalmazással lehetőséged van arra hogy a meglévő telepítőfájlodból el tudd távolítani azokat a kiegészítőket, amikre nincs szükséged, nem használsz a későbbiekben, ezek akár nyelvi fájlok is lehetnek. Ha arra lenne szükség, a korábban letöltött Windows frissítéseidet hozzáadhatod, így a Windows telepítése után egy naprakész rendszert használhatsz. Ez a lehetőség illesztőprogramok esetén is támogatott.

NTLite Windows konfigurálási mód:

Az NTLite megoldásával előre konfigurálhatóvá válik a felhasználandó operációs rendszer, több olyan területhez férhetsz hozzá amivel a telepítését követően rengeteg időt lehet megspórolni annak az érdekében, hogy igényekhez igazítottan tudd azt használni.

A szerkesztés után azt egy szabványos ISO fájl formájában lehet elmenteni, azt csak ki kell írni egy CD/DVD lemezre. A kategóriájában az egyik legnépszerűbb, legnagyobb tudású telepítőkészlet kezelő alkalmazás. Windows WIM fájlok kezeléséhez is ideális. Windows 10 operációs rendszerekhez tartozó ISO fájlokat is támogat.

Saját, testre szabott telepítőlemezek készítésére használhatod még a Win Toolkit, a WinReducer, illetve a nLite nevű alkalmazást. Opcionálisan ezek célspecifikus feladatokat támogatnak.

Az NTLite egy professzionális segédszoftver, amivel egyéni Windows telepítőlemezeket tudsz készíteni. A szoftverrel kiegészítőket távolíthatsz el, újakat adhatsz hozzá, vagyis minden lehetőség biztosított az esetében. Nyelvi fájlok hozzáadásához, eltávolításukhoz. Szükség esetén Portable változatban is futtathatod.

NTLite

NTLite Összefoglaló:

 • Windows telepítőlemez készítő szoftver
 • Összetevők eltávolításához, újak hozzáadásához
 • Windows WIM fájl szerkesztő
 • Telepítés nélkül is futtatható
 • szabványos ISO lemezek összeállításához
 • WIM, ESD, SWM formátumok esetén használható
 • Könnyű használat
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
NTLite
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
40,00 EURO DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinReducer 10.0 1.9.32017-11-12 WinReducer 10.0 1.9.3 (0)
  A WinReducer 10.0 segítségével egyedi telepítőlemezt hozhatsz létre, eltávolíthatsz, testre szabhatsz összetevőket. Ez a változat […]
 • WinReducer 8.1 1.8.7.02017-11-12 WinReducer 8.1 1.8.7.0 (0)
  A WinReducer 8.1 segítségével saját egyedi telepítőlemezt készíthetsz, amelyből kivehetsz, vagy hozzáadhatsz olyan összetevőket amik […]
 • nLite 1.4.9.32014-08-11 nLite 1.4.9.3 (0)
  Az nLite segítségével egyedi telepítőlemezt hozhatunk létre néhány egyszerű lépésben. Free alkalmazásként futtatható. Az egyedi […]
 • Win Toolkit 1.6.0.12018-01-09 Win Toolkit 1.6.0.1 (0)
  A Win Toolkit segítségével egyedi telepítőlemezt gyárthatunk, törölhetjük a gyáriból a számunkra fölösleges összetevőket. Free […]
 • ExtractNow Portable 4.8.2.02014-07-31 ExtractNow Portable 4.8.2.0 (0)
  Egyszerűen használható ZIP kicsomagoló szoftver az ExtractNow Portable, ezt a kiadást nem kell installálni azonnal futtatható. […]