Windows Tools

WIFI Manager Lite 2.9.1.220

A WIFI Manager Lite egy hatékony vezeték nélküli hálózatok kezeléshez használható szoftver. A Free alkalmazás felhasználói felülete skinekkel módosítható, gyorsbillentyűkombinációs parancsokkal lehet a fontosabb funkciókat elindítani. A szoftver a hálózat rendszer információkat tudja kilistázni ahol a térerő, titkosítás, eltárolt jelszavak támogatottak amivel a WIFI hálózatokra is csatlakozhatunk.

A szoftver egy rengeteg egyedi funkcióval használható rendszer információ WIFI kezelő program amivel a hatókörön belül található vezeték nélküli hardvereket lehet kilistázni, illetve csatlakoznunk, eltárolni az azok adatait. A WIFI Manager Lite akár korlátlan vezeték nélküli hálózat profil létrehozásához is használható.

A WIFI Manager Lite letöltése, telepítése, illetve a szoftver futtatása után egy hatékony extra eszközökkel mélyebb, kezdő felhasználóknak hatékony konfigurációs felületen tudjuk kilistázni azokat a WIFI hálózatokat amik hatókörön belül találhatóak.

A programmal a hatótávolságon belül található hardvereket rengeteg módszerrel lehet felkutatni, illetve azokat kilistázni ahol az azok titkosítása, jelerősség, jelszó, azonosító jellemzők egyéni megtekintéséhez futtatható.

WI-FI hálózatok kezeléshez futtatható program a WIFI Manager Lite

Az alkalmazás a WIFI hálózat rendszer adatok megtekintésére, illetve az eszközökre csatlakozáshoz is tökéletes ahol egy előre definiált program az összes alternatív, ma fontosabb funkciót ki tudja listázni. A WIFI Manager Lite WIFI hálózat sebezhetőség vizsgálatra is használható ahol a saját eszközeinkhez választható amivel biztonságosabbá tudjuk tenni a saját hálózatunkat. A WIFI Manager Lite WIFI alkalmazást otthoni saját hálózatok sebezhetőségi vizsgálatára érdemes futtatni.

Vezeték nélküli WIFI hálózati kapcsolat rendszer adatok megjelenítéséhez használható a WifiHistoryView, illetve a WifiChannelMonitor.

A WIFI Manager Lite hatékony rendszer informáló szoftver amivel a WIFI vezeték nélküli hálózati kapcsolatokat lehet kilistázni, illetve akár hálózati sebezhetőségi vizsgálatot is futtathatunk a saját hardvereinken.

WIFI Manager Lite

WIFI Manager Lite Összefoglaló:

 • Rendszer információ program
 • hálózat, Wifi kezelő szoftver
 • módosítható indítófelület
 • profilos konfigurálás
 • Saját hálózatok sebezhetőségi vizsgálata
 • gyorsbillentyű kombinációs futtathatóság
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.cobratek.net/
WIFI Manager Lite letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
WIFI Manager Lite
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ManageWirelessNetworks 1.072022-07-07 ManageWirelessNetworks 1.07 (0)
  A ManageWirelessNetworks egy Wi-FI, vezeték nélküli hálózatok paramétereinek a megtekintéséhez tervezett rendszer informáló. A Free […]
 • Apowersoft Phone Manager 2.6.42015-11-01 Apowersoft Phone Manager 2.6.4 (3)
  Az Apowersoft Phone Manager egy igazán sokoldalú telefon kezelő program, ami Android, Windows Phone és iOS rendszereket támogat. Az […]
 • Microsoft PC Manager 3.12.3.02024-07-17 Microsoft PC Manager 3.12.3.0 (0)
  A Microsoft PC Manager a számítógép teljesítmények az optimalizálásához nagyszerű amivel ellenőrizhetőek a Windows problémák, ki […]
 • Driver Magician Lite 5.592024-07-16 Driver Magician Lite 5.59 (0)
  A Driver Magician Lite ideális eszköz arra hogy le tudjuk menteni a már használat alatt álló bevált illesztőprogramjainkat. […]
 • Task Manager DeLuxe 4.8.5.02024-07-16 Task Manager DeLuxe 4.8.5.0 (0)
  A Task Manager DeLuxe egy telepítés nélkül használható folyamat, Process, hálózat figyelő program, amivel azok szükség esetén […]

Szólj hozzá