WI-FI segédprogramok - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

WI-FI

 • Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon böngészhetsz. Ez a Free alkalmazás minden fontosabb csatlakozási módot támogat, legyen az vezetékes, ( Modem ) vagy WI-FI hozzáférés. Ez a változat a kliens kiadás. VPN Program.

  OpenVPN 3.3.3

  Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon böngészhetsz. Ez a Free alkalmazás minden fontosabb csatlakozási módot támogat, legyen az vezetékes, ( Modem ) vagy WI-FI hozzáférés. Ez a változat a kliens kiadás. VPN Program.

  olvasd tovább...

 • A TunnelBear egy VPN program aminek köszönhetően sokkal privátabb, illetve biztonságosabb módon bonyolíthatod az internetes tevékenységeidet azáltal hogy azt titkosítja, továbbá megváltoztatja az eredeti IP címedet. Az alkalmazás az egyszerűségre koncentrál, több proxy közül is lehet választani. WI-FI támogatással.

  TunnelBear 4.4.7

  A TunnelBear egy VPN program aminek köszönhetően sokkal privátabb, illetve biztonságosabb módon bonyolíthatod az internetes tevékenységeidet azáltal hogy azt titkosítja, továbbá megváltoztatja az eredeti IP címedet. Az alkalmazás az egyszerűségre koncentrál, több proxy közül is lehet választani. WI-FI támogatással.

  olvasd tovább...

 • A WifiHistoryView egy telepítés nélkül használható különleges rendszer információ megjelenítő program. A Free alkalmazással a számítógépünk által WI-FI hálózati csatlakozásokról lehet információkat megjeleníteni, illetve akár azokat eltárolhatjuk jelentések formájában.

  WifiHistoryView 1.57

  A WifiHistoryView egy telepítés nélkül használható különleges rendszer információ megjelenítő program. A Free alkalmazással a számítógépünk által WI-FI hálózati csatlakozásokról lehet információkat megjeleníteni, illetve akár azokat eltárolhatjuk jelentések formájában.

  olvasd tovább...

 • A WifiInfoView egy hálózat rendszer informáló szoftver amivel az elérhető területen belül rendelkezésre álló hálózati kapcsolatok listázhatóak ki, illetve azokról rengeteg hasznos adat szerezhető. A Free alkalmazást nem kell installálni, könnyedén Magyarrá tehető a felhasználói felület.

  WifiInfoView 2.62

  A WifiInfoView egy hálózat rendszer informáló szoftver amivel az elérhető területen belül rendelkezésre álló hálózati kapcsolatok listázhatóak ki, illetve azokról rengeteg hasznos adat szerezhető. A Free alkalmazást nem kell installálni, könnyedén Magyarrá tehető a felhasználói felület.

  olvasd tovább...

 • A MyPublicWiFi segítségével meg tudod osztani a vezeték nélküli internetedet, a számítógépedet Hotspot eszközzé lehet alakítani. A WI-FI hálózatok létrehozását támogató szoftver rengeteg plusz szolgáltatással rendelkezik, ilyen a tűzfal integráció, jelszó védelem, saját SSID azonosító létrehozása, sávszélesség korlátozás, meghatározott adatforgalom monitorozása, logolása. Free alkalmazás.

  MyPublicWiFi 22.0

  A MyPublicWiFi segítségével meg tudod osztani a vezeték nélküli internetedet, a számítógépedet Hotspot eszközzé lehet alakítani. A WI-FI hálózatok létrehozását támogató szoftver rengeteg plusz szolgáltatással rendelkezik, ilyen a tűzfal integráció, jelszó védelem, saját SSID azonosító létrehozása, sávszélesség korlátozás, meghatározott adatforgalom monitorozása, logolása. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...