Open - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Open

 • Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon böngészhetsz. Ez a Free alkalmazás minden fontosabb csatlakozási módot támogat, legyen az vezetékes, ( Modem ) vagy WI-FI hozzáférés. Ez a változat a kliens kiadás. VPN Program.

  OpenVPN 2.5.3

  Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon böngészhetsz. Ez a Free alkalmazás minden fontosabb csatlakozási módot támogat, legyen az vezetékes, ( Modem ) vagy WI-FI hozzáférés. Ez a változat a kliens kiadás. VPN Program.

  olvasd tovább...

 • A SurfOpenly egy VPN szolgáltatás keretein belül működő anonim böngészést segítő szoftver, neki köszönhetően meg tudod változtatni az IP címedet. Az alábbi Free alkalmazás, ideális a böngészési korlátok megkerülésére is.

  SurfOpenly 4.1

  A SurfOpenly egy VPN szolgáltatás keretein belül működő anonim böngészést segítő szoftver, neki köszönhetően meg tudod változtatni az IP címedet. Az alábbi Free alkalmazás, ideális a böngészési korlátok megkerülésére is.

  olvasd tovább...

 • A Free Opener egy különleges fájlkezelő program amivel az ismeretlen kiterjesztéssel bíró tartalmak válnak kezelhetővé. Az alábbi Free alkalmazás számos különleges és hasznos szolgáltatást rejteget magában. Beépített nézőke, HEX editor... Többek között támogatja az MP3, AVI, JPEG, GIFF, ICO, INI kiterjesztéseket is.

  Free Opener 2.5.0.0

  A Free Opener egy különleges fájlkezelő program amivel az ismeretlen kiterjesztéssel bíró tartalmak válnak kezelhetővé. Az alábbi Free alkalmazás számos különleges és hasznos szolgáltatást rejteget magában. Beépített nézőke, HEX editor... Többek között támogatja az MP3, AVI, JPEG, GIFF, ICO, INI kiterjesztéseket is.

  olvasd tovább...

 • Nyílt forráskódú, bárki számára szabadon felhasználható komplett irodai csomag az OpenOffice. Egyetlen alkalmazáson belül megkapjuk az összes olyan eszközt ami teljes mértékben támogatja otthoni munkánkat. Szöveges dokumentum, adatbázis, és képlet […]

  OpenOffice 3.4.1

  Nyílt forráskódú, bárki számára szabadon felhasználható komplett irodai csomag az OpenOffice. Egyetlen alkalmazáson belül megkapjuk az összes olyan eszközt ami teljes mértékben támogatja otthoni munkánkat. Szöveges dokumentum, adatbázis, és képlet […]

  olvasd tovább...