Free Opener 2.5.0.0

A Free Opener egy különleges fájlkezelő program amivel az ismeretlen kiterjesztéssel bíró tartalmak válnak kezelhetővé. Az alábbi Free alkalmazás számos különleges és hasznos szolgáltatást rejteget magában. Beépített nézőke, HEX editor… Többek között támogatja az MP3, AVI, JPEG, GIFF, ICO, INI kiterjesztéseket is.

Akik nem annyira jártasak a számítógépek kezelésének területén, sokszor futhatnak össze olyan kiterjesztésekkel amiket nem tud megnyitni, hisz számára ismeretlen, hogy mivel kell azt kezelni. Igaz maga a Windows is kínál némi segítséget ezen a területen de ez sokszor kevésnek bizonyul. Ezen problémasor áthidalására lett kifejlesztve a Free Opener nevű program, ami egy alternatív fájlkezelő szoftver.

A rövid installálása után egy könnyű, barátságos, alapvető lehetőségeket biztosító felület fogad, ahol a funkciókat tekintve kifejezetten csak a célra összpontosít.

Ha egy olyan fájlkiterjesztéssel találkozol, aminek a megnyitására eddig még nem telepítettél célszoftvert, akkor ő megoldást tud nyújtani. Legyen szó multimédiás tartalmakról, videókról, audió tartalmakról, esetleg dokumentumokról, vagy képekről, mindenben támogat a Free Opener.

Mindamellett hogy megnyithatóvá válnak a tartalmak, multimédiás elemek esetén ezek akár lejátszhatóvá is válnak. Dokumentumoknál és egyéb fájloknál alapvető de nélkülözhetetlen szerkesztést is szolgáltat. A Free Opener tesztelése során némi fagyást tapasztaltunk, de ez az apró hiba idővel orvoslásra is kerülhet a fejlesztő jóvoltából.

Akik szükségét érzik azoknak szolgáltat egy HEX editort is, illetve egy tömörített fájlkezelő alkalmazást, amivel egy kattintással megvalósítható a megnyitott fájl tömörítése. Itt lehetőség van a mentési hely megadására is.

A Free Opener rengeteg fájlkiterjesztést támogat attól függetlenül hogy mely területről származik, néhány fontosabbat kiemelve: AVI, MP3, MKV, JPEG, JPG, GIFF, ZIP, 7ZIP, ICO, RESX, MEG, SR2, CSS… Természetesen ez a lista csak a töredék.

A megnyitási és alapvető szerkesztési opciókon felül a Free Opener alapvető információkat is nyújt arról, ami akkor lehet hasznos ha mégis úgy döntesz, hogy cél alkalmazást installálsz ahhoz.

Összességében a Free Opener egy remek szoftver, alternatív fájlkezelő szoftver arra a feladatra, hogy olyan ismeretlen fájlokat is meg tudj nyitni, amit eddig nem tudtál, mivel ahhoz nem volt installálva megfelelő program. Sajnos jelenleg csak Angol nyelven vehető igénybe.

Free Opener

Free Opener összefoglaló:

 • Alternatív fájlkezelő alkalmazás
 • ismeretlen fájlkiterjesztések megnyitásához
 • HEX editor
 • nézőke
 • multimédiás tartalmakhoz lejátszó
 • ZIP kezelő
 • Egyszerű, áttekinthető felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.freeopener.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Free Opener
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RealPlayer 20.0.7.3072021-12-05 RealPlayer 20.0.7.307 (0)
  A RealPlayer egy profi igen széleskörű funkcionalitással rendelkező multimédiás program ami webes tartalmak, illetve a számítógépen […]
 • MediaCoder Portable 0.8.6.32021-02-16 MediaCoder Portable 0.8.6.3 (0)
  A MediaCoder Portable egy univerzális konvertáló szoftver ami minden fontosabb formátumot támogat. Felhasználható videó, illetve […]
 • Free AVI to MP3 1.32018-09-17 Free AVI to MP3 1.3 (0)
  A Free AVI to MP3 egy különleges konvertáló program amivel videó jellegű multimédiás fájlokat lehet MP3, WAV kimenetűvé átalakítani, […]
 • Free AVI to MP3 Portable 1.32018-09-17 Free AVI to MP3 Portable 1.3 (0)
  A Free AVI to MP3 Portable egy telepítés nélkül használható alternatív konvertáló szoftver, amivel videókat tudsz átalakítani audió […]
 • AoA Audio Extractor 2.3.72013-08-12 AoA Audio Extractor 2.3.7 (0)
   Az AoA Audio Extractor segítségével filmekből tudsz kinyerni audió tartalmakat előre meghatározott formátumban. Ez az alkalmazás, […]