FTP

UltraExplorer 2.0.3.1

Az UltraExplorer egy ultragyors mappa listázási tulajdonságokkal futtatható fájlkezelő program szűrő funkcióval, amivel hatékonyabban lehet a fontosabb tartalmakat elérni. A Free alkalmazás CMD parancssorosan, egérgesztus, illetve billentyű parancsokkal is futtatható fájlok mozgatásához, létrehozásához, törléséhez, szerkesztéséhez. TXT, BIN, HEX, képek, illetve videók megnyitásához is hatékony. A szoftver kedvencek támogatást, illetve egy modern profil alapján elérhető panel elrendezést is biztosít amivel kényelmesebben lehet fájlokat keresni.

A szoftver egy CMD parancssoros feladatokhoz is futtatható ingyenes fájlkezelő program amivel a számítógépen található fájlokat tudjuk akár profi alapján kedvencek funkcióval kilistázni. Az UltraExplorer fájlok rendszerezéséhez, kilistázásához, illetve a szerkesztésükhöz remek.

Az UltraExplorer letöltése a szoftver telepítése után akár Total Commander beépülő modulokat lehet hozzá integrálnunk amivel akár több fájlkezelő munkafolyamatra lehet használnunk.

A fájlkezelő egy képnézegető eszközt is tartalmaz amivel fájlok forráskódját is megtekinthetjük. TXT, BIN, HEX, Videó, illetve Audió tartalmak megnyitásához egy integrált eszközt is biztosít.

Egy szűrő kiegészítővel futtatható fájlkereső eszközt is támogat amivel sokkal hatékonyabban, kényelmesebben lehet a nagyobb kollekciókban található fájlok között egy kellő tartalmat megkeresni.

Az indítófelület fül elrendezésével teszi lehetővé, hogy egy Windows munkafolyamatban akár korlátlan fájlkezelési feladatot tudjuk elvégezni ahol fájlkeresési feladatokat, rendszerezés, mozgatás, tartalmak törléséhez, fájlok létrehozásához, szerkesztéséhez futtatható.

Videók, illetve fotók megnyitásához is támogatott az UltraExplorer

Az UltraExplorer fájlkezelő program a feladat előzményeket egy fülön tudja kilistázni, ami egérgesztus, illetve billentyű parancsokkal is futtatható. A szoftver egy billentyűparancs szerkesztő funkciót is támogat amivel a fájlkezelési feladatokhoz használható funkciókat lehet konfigurálnunk.

Testre tudjuk szabni a fájlkezelő program felső eszköztárán megjelenített funkciókat amivel törölni lehet a fölöslegeseket, illetve engedélyezhetjük a több alkalommal is használtakat.

FTP fájlkezelési feladatokhoz is modern szoftver a Double Commander, mappák szinkronizálásához hatékony fájlkezelő a SpeedCommander amit fájlok darabolásához is futtathatjuk.

Az UltraExplorer szerkeszthető eszköztár elrendezéssel elérhető ingyenes fájlkezelő program amivel akár képeket, Videókat, illetve Audió tartalmakat is meg tudunk nyitni. A fájlkezelő program egy mappák szerint konfigurálható szűrő funkciót is biztosít. CMD, parancssorosan, egérgesztusokkal, illetve billentyű parancsokkal tudjuk a tartalmakat listázni mozgatni törölni, új fájlokat létrehozni, rendszerezni.

UltraExplorer

UltraExplorer Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • fájlok rendszerezéséhez
 • tartalmak mozgatásához, szerkesztéséhez
 • Skinezhető
 • TXT, BIN, HEX tartalmak megnyitásához
 • helyi hálózati eszközökhöz is használható
 • fájlkereső funkciót is biztosít
 • egérgesztusokkal, illetve billentyű parancsokkal is futtatható
 • multimédiás tartalmak megnyitásához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.magsys.co.uk/delphi/ultraexplorer.asp


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UltraExplorer
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SPFLite 3.0.240692024-03-15 SPFLite 3.0.24069 (0)
  Az SPFLite biztonságos hozzáférést biztosít meghajtókon található fájlok kilistázásához, a DOS indítófelületű fájlkezelő programmal a […]
 • WExplorer 1.1.1.82024-05-17 WExplorer 1.1.1.8 (0)
  A WExplorer a gyakrabb fájlkezelési feladatokhoz futtatható, amivel a számítógépen található tartalmainkat rendszerezhetjük. A Free […]
 • Tablacus Explorer 24.5.112024-05-14 Tablacus Explorer 24.5.11 (0)
  A Tablacus Explorer paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás amivel az így található tartalmak mozgathatóak, […]
 • Doszip Commander 3.552021-09-28 Doszip Commander 3.55 (0)
  A Doszip Commander egy paneles felhasználói felülettel készített DOS parancssoros paraméterekkel tervezett fájlkezelő szoftver a […]
 • Sigma File Manager 1.72024-05-17 Sigma File Manager 1.7 (0)
  A Sigma File Manager kiváló stílusú indítófelületén fájlkezelési feladatokat végezhetünk, számos jó dolgot biztosít. A fájlkezelési […]

Szólj hozzá