Double Commander 1.0 Beta

A Double Commander egy igen rugalmasan használható paneles fájlkezelő alkalmazás, a tartalmak kezelésére, opcionálisan tömörített fájlok esetén az azok kicsomagolására is hivatott. Ez a Free alkalmazás Magyar nyelvi támogatást kapott. Természetesen FTP kapcsolódásra is képes ha arra lenne szükség. Néhány egyéb hozzáadott fájlkezelő funkcióval is rendelkezik.

A Windows beépített fájlkezelő szolgáltatása sok felhasználó számára igen minimális, kevés lehetőséget biztosít, ilyenkor általában külső szoftveres megoldásokkal többet lehet elérni, egy remek alternatíva a Double Commander. Rengeteg különlegességet szolgáltat egyetlen felületen. Gyorsan, pillanatok alatt telepíthető, ahol lehetőség van arra, hogy ikont hozzon létre az asztalon ez az azonnali indításban segít.

Double Commander hordozható változatban is elérhető.

Maga a kezelőfelülete igen barátságosra és áttekinthetőre sikeredett, ahol az általa biztosított lehetőségek rendezett formában érhetőek el.

A Double Commander elsősorban a számítógépen tárolt tartalmak áttekintésében jeleskedik, ahol azok mozgathatóak, de ha tömörített tartalommal rendelkeznél, azok ki is csomagolhatóak. Itt támogatja a ZIP, LZMA, TAR, BZ2, TBZ, GZ kiterjesztéseket. Természetesen a kicsomagoláson felül új archívumok is összeállíthatóak, darabolni lehet nagy méretű fájlokat, vagy a korábban ezzel a módszerrel létrehozott elemeket egyesíteni.

FTP kliens feladatokra is választható a Double Commander

A Double Commander természetesen nem csak a számítógépen tárolt fájlok rendezésében tud segédkezni, hanem igény esetén kapcsolatot tud létesíteni FTP útvonalon.

A paneles felület több nézetmód szerint rendszerezhető, van még benne egy beépített kereső is amivel olyan fájlok után lehet kutatni, amit egyébként igen nehéz volna megtalálni. Itt szűrőkkel lehet a találati eredményeket tovább finomítani, szűkíteni. A jártasabbak akár külön terminál ablak nyitását kezdeményezhetik.

A kategóriáját tekintve hasonló megoldást képvisel a Total Commander, igaz ő népszerűbb és ismertebb a felhasználók körében. Szintén elég egyedi megoldást képvisel a Multi Commander ami szintén lehetőséget biztosít FTP műveletek végrehajtására.

A Double Commander egy Magyar nyelvi támogatással is bíró FTP/ fájlkezelő szoftver, ami fájldarabolót, kicsomagolót is tartalmaz. Kiváló funkcionalitással szinte bármilyen fájl adminisztrációs feladathoz. Mindenképp érdemes kipróbálni.

Double Commander

Double Commander összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • FTP kapcsolódás támogatása
 • beépített kereső
 • paneles elrendezés
 • testre szabható panel elrendezés
 • fájlkicsomagoló
 • tömörítés, darabolás
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://doublecmd.sourceforge.net/

letoltes64bitletoltes32bit

 

.

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Double Commander
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Double Commander Portable 1.0 Beta2021-10-18 Double Commander Portable 1.0 Beta (0)
  A Double Commander Portable egy telepítés nélkül futtatható alternatív fájlkezelő rengeteg extra szolgáltatással. Ez a Free […]
 • EF Commander Portable 21.102021-09-23 EF Commander Portable 21.10 (0)
  Az EF Commander Portable egy paneles fájlkezelő alkalmazás, ami tartalmaz fájldarabolót, kicsomagoló, illetve fájltömörítő […]
 • Ant Commander 3.22021-06-13 Ant Commander 3.2 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]
 • Commander 1.402021-01-10 Commander 1.40 (0)
  A Commander egy szokványos, paneles felépítéssel rendelkező fájlkezelő program. A merevlemezen tárolt fájlok könnyebb elérésén kívül […]
 • FreeCommander XE 2020.840a2020-12-18 FreeCommander XE 2020.840a (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]