My Commander 4.0

A My Commander nevű fájlkezelő program segítségével sokkal egyszerűbben tudsz navigálni a számítógéped merevlemezén. Rengeteg extra funkciót tartalmaz. Támogatja a fájlok átnevezését, másolását, opcionálisan fájltömörítési feladatokra is alkalmas. FTP kliens funkciót is tartalmaz. Free alkalmazás.

Egy ingyenes, egyben rengeteg hasznos funkcióval ellátott alternatív fájlkezelő alkalmazás a My Commander. A szoftver amellett hogy rengeteg különleges funkcióval el van látva, a telepítésével sem kell az időt vesztegetni, mivel Portable változat.

A My Commander letöltése után szinte azonnal használható a lementett tömörített fájl tartalmazza az alkalmazás 32, illetve 64 Bites változatát, azt csak el kell indítani.

A My Commander kezelőfelülete a szokásos navigációs szerveket tartalmazza. A szoftver funkcionálisan tekintve nem csak abban tud a számodra hasznos lenni, hogy könnyebben tudj navigálni a számítógéped merevlemezén, hanem vele néhány alapvető fájlszerkesztési feladatot is végre tudsz hajtani.

Fájlok másolásához, mozgatásához, átnevezés, törlés, új mappák létrehozása. Törlés esetén olyan módszert biztosít, ahol a kiválasztott tartalmat akár visszaállíthatatlan formában meg lehet semmisíteni. Tartalmaz egy beépített kereső funkciót, amivel adott tartalmakat lehet felkutatni, ez akkor lehet hasznos ha a kiválasztott merevlemezen rengeteg fájl található.

A My Commander funkcionálisan ettől több lehetőséget biztosít, vele külön alkalmazás nélkül tudsz fájlokat tömöríteni, így azokat rendszerezettebben lehet a későbbiekben akár megosztani.

A My Commander megoldása teljes értékű FTP kliensként is funkcionál itt a szokásos lehetőségeket biztosítja. Az alkalmazás néhány funkciójához billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá lehet férni. Az extra opcióira kitérve a szoftverrel ki lehet kapcsolni a számítógépet, újra lehet indítani, hibernálható.

Mivel nem igényel telepítést több gépen is futtatható mindennemű rendszer módosulás nélkül, csak annyit kell tenni, hogy az alkalmazást tartalmazó mappát fel kell másolni egy cserélhető adathordozóra.

Szintén fájlkezelési feladatokra tervezett segédalkalmazás az EF Commander ami egy beépített folyamat kezelő funkciót is tartalmaz. Talán az egyik legnépszerűbb, egyben legelterjedtebb fájlkezelő program a Total Commander ami paneles elrendezésű, Magyar nyelven is futtatható.

A My Commander egy telepítés nélkül használható Paneles elrendezésű fájlkezelő program, ami FTP kliens funkcióval is el van látva. Opcionálisan fájlok tömörítésére is felhasználható.

My Commander

My Commander Összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • nem igényel installálását
 • FTP kliens funkció
 • fájlok szerkesztéséhez
 • fájltömörítő funkció
 • Billentyűkombinációs vezérlési lehetőség
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://myco.yonan.ro/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
My Commander
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FreeCommander Portable 2021.8402021-11-02 FreeCommander Portable 2021.840 (0)
  A FreeCommander Portable egy széleskörű támogatással rendelkező fájlkezelő alkalmazás ami FTP támogatással és szinkronizálási […]
 • Ant Commander 3.22021-06-13 Ant Commander 3.2 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]
 • FreeCommander XE 2021.8402021-11-02 FreeCommander XE 2021.840 (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]
 • Double Commander 1.0.1 Beta2021-11-01 Double Commander 1.0.1 Beta (0)
  A Double Commander egy igen rugalmasan használható paneles fájlkezelő alkalmazás, a tartalmak kezelésére, opcionálisan tömörített […]
 • Multi Commander 11.4.0.28312021-10-24 Multi Commander 11.4.0.2831 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free […]