Multi Commander 11.4.0.2831

A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free alkalmazásként vehető igénybe, tartalmaz még ZIP kezelőt is. Honosított formában futtatható.

Az alkalmazás segítségével a lehető legegyszerűbbé válik a fájlok mozgatása, elsősorban azok számára javasolt akik a feladatra keresnek segédet, de nem szeretnének vagyonokat költeni. A Multi Commander igen hasznos szolgálatot tud tenni.

Az alkalmazás különlegessége hogy nem csak távoli és helyi gép közötti kapcsolódásra alkalmas, természetesen ez is támogatott, hanem magán a PC-n belüli mappák között is navigálhatunk rendezhetjük azok tartalmát, segítségével számos beépített Windows szolgáltatáshoz is hozzáférhetünk, többek között szövegszerkesztő, meghajtók tartalmához, számológép, stb. Egy remek fájlkezelő alkalmazás.

Egyéb lehetőségek:

Továbbá tartalmaz beépített tömörítő és kicsomagoló segédet, képnézegetőt, és videó segédeket illetve kapott egy registry editort is. A Multi Commander az első indulása után felajánlja hogy milyen felülettel szeretnéd használni, itt a hagyományos stíluson felül, Windows intéző jelleget, vagy egyéni, kézzel konfigurált kinézetet biztosít.

A navigáláson felül a legalapvetőbb munkafolyamatok végrehajthatóak, törölhetünk, mozgathatunk, átnevezhetünk, csak hogy a fontosabbakat említsük. Képes a duplikált elemek listázására, hozzáférhetsz a regisztrációs adatbázis elemeihez. Abban is eltér az átlagos FTP szoftverektől, hogy a funkciókat biztosító menüpontok a panel alatt találhatóak, így átláthatóbb elrendezést kapunk. A Multi Commander beszerezhető hordozható kivitelben is így több gépen is használhatjuk, egy USB kulcsról futtatva. Ingyenes.

Ha csak FTP műveletek végrehajtására keresel egy ingyenes szoftvert, soknak találod a lehetőségeket, vagy bonyolult ennek a programnak a használata, akkor próbáld ki a FileZilla nevű programot, ami tud szinkronizálni, le és feltöltési munkafolyamatokat asszisztálni. Szintén paneles elrendezéssel bír és természetesen rendkívül biztonságosan alakítja ki a hálózati kapcsolatokat. Ha pedig egy prémium változattal akarod helyettesíteni a Multi Commander szoftverét, itt egy igazi csemege ami a SmartFTP névre hallgat.

A Multi Commander egy fájlkezelő, amit FTP kliens feladatokhoz, azon belül fájlok mozgatásához, illetve a szerkesztésükhöz lehet felhasználni. Néhány plusz hozzáadott Windows funkcióhoz lehet hozzáférni a szoftverrel. Paneles, testre szabható felszínnel.

Multi Commander pillanatkép

 Multi Commander Összefoglaló:

 • Paneles fájlkezelő alkalmazás
 • beszerezhető hordozható változatban is
 • egyszerű, átlátható, felhasználói felület
 • az indításakor megadható hogy milyen felülettel szeretnéd igénybe venni
 • a legalapvetőbb fájlműveletek támogatása
 • ZIP kezelő, kép editor, registry kezelő stb.
 • Magyar nyelv
 • ingyenes kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://multicommander.com/

letoltes64bitletoltes32bit

 

 

.

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Multi Commander
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FreeCommander XE 2021.8402021-11-02 FreeCommander XE 2021.840 (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]
 • Multi Commander Portable 11.4.0.28312021-10-24 Multi Commander Portable 11.4.0.2831 (0)
  A Multi Commander Portable egy hordozható FTP kliens segéd ami különlegességekkel vesz le minket a lábunkról. Free alkalmazás létére […]
 • Ant Commander 3.22021-06-13 Ant Commander 3.2 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]
 • Metro Commander 1.3.84.02020-04-26 Metro Commander 1.3.84.0 (0)
  A Metro Commander egy Windows Apps formájában beszerezhető teljesen ingyenes fájlkezelő szoftver szinte bármilyen feladatra. A gép […]
 • trolCommander 0.9.92017-11-27 trolCommander 0.9.9 (0)
  A trolCommander egy megbízható, rengeteg különleges funkciót biztosító paneles fájlkezelő program. Opcionálisan FTP kliensként is […]