ReaConverter Lite 7.744

A ReaConverter Lite egy kis méretű könnyen kezelhető képszerkesztő program, ami azok közvetlen konvertálásában tud segítséget nyújtani. Az egyéb lehetőségei részeként azok vághatóak, továbbá átméretezhetőek. Kezeli a JPG, GIF, PNG, BMP, TIFF formátumokat. A szerkesztendő fájlokat fogd és vidd módszerrel lehet a számára beimportálni. Magyar nyelven is tud.

Képek szerkesztésekor talán az egyik leggyakrabban visszatérő munkafolyamat a fotók átméretezése, illetve konvertálása, szerencsére jobbnál jobb a célra szánt alkalmazás érhető el, amik tudásban valóban profi lehetőségekkel vannak ellátva. Ha inkább gyors eredményeket szeretnél elérni, akkor a ReaConverter Lite is használható erre. Haladóknak is hasznos eszközök felfedezhetőek amik maradéktalanul jobbnál jobb funkciókat biztosítanak.

A program telepítése igen gyorsan végrehajtható, a licenc feltételek elfogatása után szinte azonnal munkára fogható. Csak a legfontosabb beállításokat kell elvégezni hogy egy igényhez igazított képszerkesztőt futtathassunk. A ReaConverter Lite több csomagban szerezhető be amik között funkcionális eltérések vannak, így a feladattól függ hogy melyikre van szükség.

ReaConverter Lite Fontosabb jellemzők:

Mivel a ReaConverter Lite Magyar nyelven is tud, igaz lehetséges hogy az installálást követően ezt kézzel kell kiválasztani a számára, kifejezetten egyszerű kezelni, nem is beszélve arról a tényről, hogy az elrendezés is a felhasználóbarát kialakításra törekszik.

A szerkesztésre szánt képeket egyszerűen rá kell húzni a felületére, itt egyszerre több elem is megadható, ezáltal kötegelt feladatokat is ellát. Konvertálni több népszerű formátumba tud, itt ismeri Az ICO, JPG, TIFF, PNG, GIF és még számos ma divatos kiterjesztés..

A ReaConverter Lite némileg másképp működik mint a hasonló jellegű képszerkesztő alkalmazások, mivel az ő esetében előre kell konfigurálni azokat a fontosabb jellemzőket amikre szükség van. Ezek a beállítások elmenthetőek és később bármikor egy fájlból visszatölthetőek, ezzel jelentős időt lehet megtakarítani.

Az alkalmazás alsó eszköztárán található formátum kiválasztó ikonra kattintva további beállítások válnak elérhetővé. Módosítható a kontraszt, a fényerő, ezeket előre létrehozott profilok szerint is el lehet érni. Mivel a méret is fontos szempont ez inkább a végfelhasználási célt tekintve döntő, arra is igény lehet hogy egy munkafolyamaton belül azok újraméretezhetőek legyenek, természetesen a ReaConverter Lite korszerű képkezelő alkalmazás erre is.

Mivel az alkalmazás ingyenesen csak próbaidős módban futtatható, ajánlani tudunk néhány „Free” alternatívát helyette. Képek átméretezésére az IceCream Image Resizer egy remek választás, ami szintén az egyszerűségre összpontosít. Átméterezni a FastStone Photo Resizer tud. Ha feliratozni szeretnél, a TSR Watermark Image Software megoldását érdemes választani, igaz ő ingyenesen nem tesz elérhetővé minden opciót.

A ReaConverter Lite egy képek átméretezésére, konvertálásra, azokon alapvető szerkesztések végrehajtására alkalmas szoftver, ami egyszerre több képet is tud kezelni. Szín, kontraszt jellemzők korszerű módosításához. Barátságos felhasználói felületen lehet a legszükségesebb eszközöket felfedezni. 

ReaConverter Lite

ReaConverter Lite képszerkesztő alkalmazás:

 • Képátméretezés
 • konvertálás
 • szín, kontraszt módosítás…
 • fogd és vidd támogatás
 • kötegelt munkafolyamatok
 • áttekinthető felület
 • Magyar nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.reaconverter.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ReaConverter Lite
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 39,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ReaConverter Pro 7.7442022-09-27 ReaConverter Pro 7.744 (0)
  A ReaConverter Pro egy képek szerkesztésére alkalmas rengeteg speciális opciót magában rejtegető szoftver. Ez a képkezelő program […]
 • Free Image Converter 2.02021-08-19 Free Image Converter 2.0 (0)
  A Free Image Converter egy kötegelt feladatokhoz használható képszerkesztő program amivel képeket lehet konvertálni. A Free […]
 • ImageCool Converter 3.922018-02-16 ImageCool Converter 3.92 (0)
  Az ImageCool Converter egy korszerű képkezelő szoftver, amivel a fotóidat megtekintheted, majd ha szükséges az szerkeszthető. A […]
 • Convert Image 12.1532018-01-05 Convert Image 12.153 (0)
  A Convert Image egy nagyon egyszerűen használható képszerkesztő szoftver, amivel fotókat tudsz konvertálni, akár kötegelt formában. […]
 • Converseen 0.9.6.22017-10-31 Converseen 0.9.6.2 (0)
  A Converseen egy nyílt forráskódú képkezelő, képszerkesztő program, vele rengeteg képmanipulációs eljárást végre lehet hajtani. Képek […]