ReaConverter Pro 7.483

A ReaConverter Pro egy képek szerkesztésére alkalmas rengeteg speciális opciót magában rejtegető szoftver. Ez a képkezelő program tudja a fotókat forgatni, vízjelezni, feliratozni, restaurálni, JPG, PNG, TIF konvertálás, vágni is. Az egyszerű használhatóságról a Magyar nyelvi támogatás gondoskodik.

Akik egyszerűen, komolyabb energiaráfordítás nélkül szeretnék meglévő fotóikat szerkeszteni, kizárólag a gyors, pontos végeredményeket tartják szem előtt, azok kipróbálhatják a ReaConverter Pro nevű programot.

Az alkalmazás egyetlen felületen biztosítja mindazon alapvető funkciókat, amik ezen a területen elengedhetetlenek. A ReaConverter Pro különböző csomagokban áll rendelkezésre, azok között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő választást.

A szoftver telepítése után egy jól megtervezett, áttekinthető felhasználói felület fogad, ahol a kívánt művelet könnyen kezdeményezhető. A szerkesztésre szánt képet a felületére csak rá kell húzni, vagy betallózhatóak, akár könyvtár formájában.

A ReaConverter Pro alapvetően konvertálási feladatokat hivatott ellátni, de egy műveletsoron belül más automatizált módosítás is végrehajtható. Ezek kezdeményezését a képszerkesztés opció alatt a „művelet kiválasztása” menüponton belül lehet megtenni.

Ideális hogy egy meglévő fotón előforduló esetleges hibákat ki lehessen javítani restaurálással. Vágással eltávolíthatóak nemkívánatos részletek, de olyan alapvető manipulációs eljárások is megengedettek, mint a forgatás. A képek vízjelezhetőek több módon is, vagy szöveges formában, vagy pedig előre elkészített logók helyezhetőek el szabad pozícióban.

A ReaConverter Pro konvertáláskor támogatja a JPG, PNG, TIF, GIF, BMP formátumokat. Van egy igen hasznosnak tekinthető funkciója mégpedig az, hogy az általa korábban alkalmazott beállítások elmenthetőek így később ha újra szükség lenne a programra, esetleg azonos paraméterekkel rendelkező fotókat szeretnénk készíteni, nem kell újból testre szabni.

Alternatív megfelelőjeként használható az XnConvert vagy a TSR Watermark Image Software, az utóbbi vízjelezéshez ideális. Hasonló jellegű műveleteket az Ashampoo Photo Commander FREE biztosít.

A ReaConverter Pro ideális hogy meglévő képeidet konvertálni, vízjelezni, vágni, restaurálni tudd akár egyszerre több elem is szerkesztését is lehetővé teszi. A beállításait el lehet menteni, Magyar nyelven használható.

ReaConverter Pro

ReaConverter Pro összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • vágás
 • forgatás
 • képek konvertálása
 • feliratozás, vízjelezés
 • kötegelt képkezelés
 • restaurálás
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.reaconverter.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ReaConverter Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
99,00 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ReaConverter Lite 7.4832019-03-10 ReaConverter Lite 7.483 (0)
  A ReaConverter Lite egy kis méretű könnyen kezelhető képszerkesztő program, ami azok közvetlen konvertálásában tud segítséget […]
 • Soft4Boost Photo Studio 6.1.1.5172018-06-23 Soft4Boost Photo Studio 6.1.1.517 (0)
  A Soft4Boost Photo Studio egy felhasználóbarát különleges funkciókkal felszerelt képszerkesztő szoftver, amivel meglévő fotóid […]
 • XnView MP Portable 0.92.02018-09-20 XnView MP Portable 0.92.0 (0)
  Az XnView MP Portable nevű program segítségével rendszerezni tudod a gépeden tárolt fotókat, azokat megtekintheted, illetve […]
 • TSR Watermark Image Software Pro 3.6.0.82019-04-05 TSR Watermark Image Software Pro 3.6.0.8 (0)
  AA TSR Watermark Image Software Pro professzionális szoftver képek szerkesztésére, feliratozásra, vízjelezésre képes. Támogatja az […]
 • Easy Watermark Studio Pro 4.22015-09-13 Easy Watermark Studio Pro 4.2 (0)
  Az Easy Watermark Studio Pro egy minimális opciókkal biztosított képkezelő program, ami fotók vízjelezéséhez kifejezetten ideális. Az […]